Back Back Nieuws

Onderzoek verandermanagement start nu

20 april 2006

Vandaag gaat het jaarlijkse Nationaal Onderzoek Verandermanagement van start. Enkele duizenden managers en professionals nemen elk jaar deel aan dit onderzoek dat wordt georganiseerd door Intermaat, ManagementSite en de Vrije Universiteit.
Na het invullen van het onderzoek op ManagementSite ontvang je direct en on-line een diagnose en advies voor de eigen situatie. Je beschikt met dit onderzoek over het instrument “Stimulerende en blokkerende factoren” en het instrument “Interventie voorkeuren”.


Managers en professionals gebruiken deze instrumenten om meer greep te krijgen op de veranderingen in hun organisatie. Ze verschaffen veel houvast bij vragen als: Wat blijken in de praktijk de belangrijkste blokkerende factoren en wat is er aan te doen? Welke interventiestijl gebruikt u als verandermanager? In de ene organisatie loopt verandering veel soepeler dan in de andere. Waar zit dat in?

Later in het jaar zullen de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt worden in enkele media waaronder de websites van Intermaat en Managementsite. Het Nationaal Onderzoek Verandermanagement loopt in de periode april - juni 2006.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!