Olympisch team MTD wint Sports Business Award 2017 Olympisch team MTD wint Sports Business Award 2017
Back Back Nieuws

Olympisch team MTD wint Sports Business Award 2017

05 juni 2017

MTD is in de prijzen gevallen bij de Sports Business Awards in Londen. Het Rio Operations Team van MTD was genomineerd in de categorieën 'Best Operations Team' en 'Best Team serving sports with more than 20 employees'. 2 Juni werd bekendgemaakt dat MTD de award voor 'Best Operations Team' heeft gewonnen. 'Dit is een mooie waardering voor ons werk', aldus Hans Verhoeven, Algemeen Directeur MTD Holding.

De gezichten achter de sport

De Sports Business Awards 2017 is in het leven geroepen om het harde werk te prijzen van individuen en teams die sport tot een succes maken: de organisaties, leveranciers, ontwerpers, managers, adviseurs, technologen, marketeers en de bedrijven die sport mogelijk maken. Het beoordelingspanel bestaat uit CEO's van verschillende sportorganisaties en -federaties en daarnaast uit hooggeplaatste individuen. Hun kennis, expertise en ervaring geeft hen een bijzonder inzicht in de uitdagingen en eisen van het werken in de sport.

Olympische Spelen in Rio

Monique Verhoeven, Operations Manager Rio Team, is trots: 'Wij zijn erg blij met deze award. De kroon op ons werk voor al het harde werk dat wij hebben geleverd in Rio de Janeiro. De Olympische Spelen in 2016 waren misschien wel het moeilijkste project dat wij ooit hebben meegemaakt. Het land en de werkethiek waren uiterst uitdagend, maar ondanks dat is het ons gelukt om in 30 weken voor de openingsceremonie de volledige tijdelijke water- en afvalwatersystemen te calculeren, ontwikkelen, berekenen, transporteren en te realiseren. Fantastisch werk van het hele team, en deze award onderstreept dat ook.'

MTD presteert met ruim 140 km leidingwerk

MTD werkte direct voor het Olympisch Committee in Rio en installeerde meer dan 140 kilometer leidingwerk op 70 verschillende locaties in Rio; competitie en non-competitie locaties en daarnaast ook sponsor locaties. Het Operations Team bestond uit 25 mensen op kantoor en 75 uitvoerders in het veld om de klus op tijd te kunnen klaren. Doordat MTD altijd werkt met zoveel mogelijk lokale mensen, omvatte het team een grote groep Brazilianen (75%).

MTD voelt zich vereerd met deze award en wil de Sports Business Award organisatie, het beoordelingspaneel en het Olympisch Committee Rio2016 bedanken. Daarnaast feliciteert MTD alle andere genomineerden en winnaars.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!