Noordwijk aan Zee…The place to be voor jouw zakelijke teambuilding eventNoordwijk aan Zee…The place to be voor jouw zakelijke teambuilding event
Back Back In de spotlights

Noordwijk aan Zee…The place to be voor jouw zakelijke teambuilding event

12 februari 2024

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al meer dan 25 jaar (sinds 1996) een begrip in Noordwijk als het gaat om de organisatie en uitvoering van een teambuilding event op en rondom het strand van Noordwijk aan Zee. Door de jarenlange samenwerking met de diverse beachclubs en de grote en kleinere conferentiehotels, is Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events de ideale partner voor de invulling van een zakelijke meeting in combinatie met een teambuilding activiteit op het strand.

Teambuilding aan zee

De meeste groepen zijn op zoek naar een teambuilding activiteit met een competitie element erin. Voor groepen die competitie en teambuilding willen combineren, is een Strandzeskamp Teambuilding aan de Vloedlijn, Expeditie Robinson Beach of een Interactieve Outdoor iPad TeamGame strand & duinen een leuke optie. Teambuilding en fun staan hierbij centraal.

Uiteraard is het ook mogelijk een programma samen te stellen met diverse activiteiten zoals vliegeren (powerkiten), beachvolleybal en branding raften of -kanoën of voor de minder sportieve deelnemers bijvoorbeeld beachgolf, discgolf of een teambuilding workshop zandsculptuur bouwen met professioneel sculpzand. Vrijwel alles is mogelijk! Ook een MVO activiteit zoals een beach cleanup , onderhoud aan het duingebied of het in  elkaar zetten van een solar lamp voor kinderen uit energie arme landen behoort tot de mogelijkheden.

100% CO2 vrije activiteit?

Noordwijk, de duinen en de mooie Bollenstreek lenen zich tussen maart en eind oktober ook perfect voor een tour op een stoere, kleurrijke en 100% elektrische E-chopper. De 30 E-choppers, waarover Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events beschikt, worden verhuurd vanaf een vaste startlocatie, NH Conference Centre Leeuwenhorst. Deze vergaderlocatie ligt midden tussen de bollenvelden en op steenworp afstand van Noordwijk aan Zee. I.c.m. een vergaderarrangement stap je direct vanuit het hotel op een E-chopper! Van april t/m medio mei is de Duin- en Bollenstreek op haar mooist met de in bloei staande tulpenvelden. Ideaal om deze te bekijken tijdens een rit op een elektrische E-chopper. Tevens is het in deze periode ook mogelijk om een E-chopper tour te combineren met een bezoek aan een showtuin met 1 miljoen tulpen (én 500 verschillende soorten).

Verblijf je met je groep in Noordwijk aan Zee? Combineer dan een E-chopper tour met een strandactiviteit zoals vliegeren (powerkiten). Op aanvraag is het namelijk ook mogelijk de E-choppers op locatie te leveren. Neem contact op voor de mogelijkheden of surf je naar het arrangement E-chopper & powerkiten.

E-chopper Game

Voor een teambuildingactiviteit op de E-chopper kun je ook bij Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events terecht in de vorm van een superleuke E-chopper Game. Stap op een 100% elektrische E-chopper en probeer in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren op de opdrachten die je onderweg tegenkomt. Middels een speciaal hiervoor ontworpen GameApp ga je op zoek naar GPS hotspots in de omgeving. Algemene kennisvragen, rekenopdrachten, logica en natuurlijk ook uw eigen (bedrijfs)vragen maken deel uit van deze leuke competitie. Deze activiteit kan zowel vanaf onze verhuurlocatie plaatsvinden, maar tegen meerprijs ook vanaf uw vergaderlocatie in Noordwijk aan Zee.

Veilig, professioneel en gecertificeerd

Ieder bedrijf dat met Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events in zee gaat, is verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Het team van ongeveer 20 instructeurs, heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van activiteiten. Het evenementenbureau is lid van branchevereniging HIWA-RECRON VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en Tüv-gecertificeerd.

Jouw zakelijke event in Noordwijk aan Zee?

Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is al jarenlang partner van diverse vergaderlocaties in Noordwijk, zoals Van der Valk Palace Hotel Noordwijk, Grand Hotel Huis ter Duin, Two Brothers Noordwijk Beach Hotel, NH Conference Centre Leeuwenhorst, etc. Door de fijne samenwerking met deze locaties, kan jouw event tot in de pevuntjes worden geregeld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!