Back Back Achter de schermen

Nodig je zakelijke relaties uit voor een adembenemende avond Orfeo ed Euridice

30 mei 2012

Orfeo ed Euridice geeft de ultieme lofzang op de liefde. Met dit openluchtspektakel komt de vijver van Paleis Soestdijk en haar entourage tijdens zonsondergang op een bijzondere manier tot leven. Na het overweldigende succes in 2011 is Orfeo ed Euridice voor een tweede en tevens laatste zomerseizoen te bewonderen. Nieuw dit seizoen zijn de exclusieve zakelijke arrangementen in samenwerking met BOOKX.

Het verhaal
Voor Orfeo ed Euridice bewerkte Christoph Willibald von Gluck de klassieke mythe over de zanger Orpheus, die met zijn stem en snarenspel zelfs de natuur wist te ontroeren. Als Orfeo treurt om zijn gestorven geliefde Euridice, besluit liefdesgod Amore dat de zanger haar uit de onderwereld mag terughalen. Amore stelt echter één voorwaarde: Orfeo mag Euridice niet aankijken tot ze in de bovenwereld zijn teruggekeerd…

Vijver Paleis Soestdijk als bijzonder decor
Neem je zakelijke relaties op een mooie zomeravond in de tuin van Paleis Soestdijk mee uit. Deze bijzondere locatie vormt samen met het mooi verlichte Paleis, het water, de oevers en het eiland in de vijver het spectaculaire decor van Orfeo ed Euridice. In het verhaal van Orfeo ed Euridice speelt de tegenstelling tussen de bovenwereld waar de levenden wonen en de onderwereld waarin de doden vertoeven een belangrijke rol. Regisseur Jos Thie maakt deze werelden zichtbaar door het verhaal op, in en onder het water te laten spelen. Zo fietst liefdesgod Amore over het water, dansen de dansers op een mooie wijze in het water en wordt op een bijzondere manier op het Paleis geprojecteerd. Waan je in het verhaal van Orfeo ed Euridice en geniet van deze bijzondere momenten uit de voorstelling.

Een mooie zomeravond uit met relaties
Nieuw dit zomerseizoen is het aanbod van exclusieve zakelijke arrangementen in samenwerking met BOOKX. De unieke setting en de succesvolle voorstelling maken het tot een bijzondere en compleet verzorgde avond uit met zakelijke relaties. BOOKX biedt drie arrangementen aan voor de zakelijke markt: het Terras Arrangement, het Oranjerie Arrangement en het exclusieve Paleis Arrangement.

Terras Arrangement
Het Terras Arrangement begint met een ontvangst door een persoonlijke gastvrouw. Voorafgaand aan de voorstelling genieten de gasten van een drankje en een hapje op het terras van de Oranjerie van Paleis Soestdijk. De gasten mogen vervolgens plaatsnemen op de beste plaatsen in de loge en genieten van Orfeo ed Euridice.

Oranjerie Arrangement
Met het Oranjerie Arrangement biedt BOOKX een arrangement aan inclusief driegangen diner voorafgaand aan de voorstelling. In de Oranjerie verwelkomt de persoonlijke gastvrouw de gasten eerst met een aperitief. Na het diner worden zij begeleidt naar de tuin, vanwaar ze de opera zullen aanschouwen.

Exclusief Paleis Arrangement
Dineren op unieke wijze in een Koninklijke setting met aansluitend genieten van de openluchtopera is mogelijk met het exclusieve Paleis Arrangement. BOOKX biedt de mogelijkheid om vooraf exclusief te dineren in de Stuczaal van het Paleis. Deze ruimte wordt uitsluitend voor de groep opengesteld om een avond te bezorgen die niet snel vergeten wordt. Een rondleiding door Paleis Soestdijk biedt daarbij tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Orfeo ed Euridice is vanaf 25 mei t/m half augustus te zien op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de tuin van Paleis Soestdijk. Voor de zakelijke arrangementen (vanaf 10 personen) kun je contact opnemen met BOOKX via tel. 020-675 74 74 of kijken op www.bookx.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!