Niquell lanceert eigen inspiratiemagazineNiquell lanceert eigen inspiratiemagazine
Back Back Nieuws

Niquell lanceert eigen inspiratiemagazine

18 oktober 2023

Evenementenbureau Niquell, gevestigd in Hoogeveen, onthult met trots hun nieuwste creatie: ‘MM, hét inspiratiemagazine voor events’. Dit unieke magazine biedt een boeiende kijk op de evenementenbranche en brengt de laatste trends en inzichten naar voren.

In ‘MM’ maken lezers kennis met de gedreven eigenaren van Niquell, Monique Huizenga en Myrthe Strijker. ‘Wat begon als een idee om inspiratie te delen, heeft geleid tot een eigen glossy’, grinniken de twee dames. ‘Een super leuk resultaat’. Ze delen in het magazine hun visie en passie voor het organiseren van evenementen, maar ook duurzame evenementen komen uitgebreid aan bod. Duurzame evenementen zijn tegenwoordig steeds meer de norm en als het aan Niquell ligt, dan wordt dat ook de norm. Het magazine introduceert ook jong talent. Aron en Celine, de nieuwe aanwinsten binnen het team van Niquell, delen hun frisse kijk op de evenementenbranche en blikken vooruit naar de toekomst.

Meerwaarde

Naast diverse inhoudelijke artikelen vertellen enkele bedrijven over de voordelen en de meerwaarde die het inhuren van een evenementenbureau met zich meebrengt. ‘MM, hét inspiratiemagazine voor events’ is zeker de moeite waard om te lezen en al helemaal voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van evenementen. Laat je inspireren en informeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!