NIMA Training: Life is a pitch!NIMA Training: Life is a pitch!
Back Back Nieuws

NIMA Training: Life is a pitch!

31 augustus 2018

Je boodschap zo overbrengen zodat het niet als langdradig, onduidelijk en saai wordt ervaren, dát is soms best een uitdaging. Maar juist als je je verhaal kort, krachtig en aantrekkelijk weet te vertellen, ben je succesvoller. Want hoe sneller jij jouw boodschap kunt overbrengen, hoe meer tijd er overblijft voor de ander... En dat is een gouden regel voor meer resultaat. Experts op het gebied van pitchen Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils geven je 5 tips voor het geven van een korte & krachtige pitch

Patrick van Gils en Jean-Marc Bilderbeek verzorgen over dit onderwerp regelmatig trainingen binnen de NIMA Academy. Op 6 september vindt de volgende NIMA Training plaats: Life is a Pitch!

Over NIMA

Als beroepsorganisatie voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals biedt NIMA verschillende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen als professional. Via de NIMA Academy kunnen jaarlijks meer dan 120 masterclasses, vaardigheidstrainingen, workshops, leergangen en community-events gevolgd worden. Kennissessies in verschillende formats waarbij theorie en praktijk door bevlogen experts met elkaar worden verbonden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!