Back Back Nieuws

Night of the Proms beleven als VIP?

10 augustus 2015
Night of the Proms is al sinds 1985 een begrip. Vanaf dag één brengt het duizenden bezoekers op de been. Dit jaar speelt Symphonieorkest II Novencento onder leiding van Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. Joe Jackson zal zijn debuut maken net als het electro-house duo Basement-Jaxx. Ook komen Indierockkoor Scala en Fernando Varela en last but not least is sing-songwriter Gavin DeGraw er ook bij.

Door de diversiteit aan muziek en de bijzondere sfeer bij dit evenement is het dé gelegenheid om je relaties uit te nodigen om samen te genieten van deze spectaculaire avond. Er is keuze uit vier arrangementen, wat betekent dat er voor iedereen een passend arrangement bij zit. Het zal aan niemand iets ontbreken.

Arrangementen
VIP-arrangement » Ontvangst in de luxe VIP-lounge in uw eigen VIP-unit, royaal en informeel dinerbuffet met drankjes, zitplaatsen op de VIP-tribune, pauze verzorging met een hapje en een drankje en de niet te missen after party.

Friends + after party » Borrel voor de show in de sfeervolle VIP-Lounge met hapjes en drankjes, u beleeft de show dichtbij met concert kaarten voor het veld, pauzeverzorging met een hapje en een drankje en daarna gezellig dansen op de after-party.

Friends arrangement » Borrel voor de show in de sfeervolle VIP-lounge met hapjes en drankjes, concertkaarten voor het veld en pauzeverzorging met een hapje en een drankje.

Proms Party arrangement » Kom naar het concert en feest mee op het veld met uw veldtickets, daarna gaat het feest verder op de after party in de VIP-Lounge inclusief hapjes en drankjes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!