Nieuwe hotelkamers in Carlton PresidentNieuwe hotelkamers in Carlton President
Back Back Nieuws

Nieuwe hotelkamers in Carlton President

15 december 2017

Carlton President is een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen, door verrassende combinaties en concepten. Deze contrasten komen terug in het design van de 115 nieuwe hotelkamers. Mooie combinaties in ruimte, sfeer, materiaal, kleur, uniek design en innovatieve technologische snufjes om het verblijf nog aangenamer te maken, oog voor detail en oprechte persoonlijke aandacht. De nieuwe kamers maken onderdeel uit van een totale transformatie van het gehele hotel.

Ruimte voor werken en ontspanning

Carlton President kijkt met een vernieuwende, frisse blik naar werken en verblijven, waarbij plezier voorop staat. Dit 4-sterren hotel wil blijven inspireren en verrassen, mede door hun passie voor alles wat de omgeving te bieden heeft. Zo wordt er een prikkelende omgeving gecreëerd die gasten beweegt. In de hotelkamers is bijvoorbeeld een unieke combinatie van kleuren en materialen gebruikt, waardoor er veel ruimte voor zowel werken als ontspanning is.

General manager Bart Blikman: 'Ik ben trots dat we deze nieuwe hotelkamers hebben kunnen realiseren. De opgeleverde hotelkamers zijn inmiddels zeer positief door onze hotelgasten ontvangen. Bij Carlton President haal je het beste uit jezelf door inspiratie en verassing en dat neem je met je mee.'

Renovatie vergaderzalen

Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de hotelkamers worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond gerenoveerd. Het kenmerkende pand is gelegen nabij de A2 en station Maarssen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over 250 parkeerplaatsen en is 300 meter van de bushalte gelegen.

Over Carlton President

Carlton President maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Alle hotels van deze hotel collectie kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzondere warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. In 2018 opent de groep haar 10e hotel in Edinburgh: Market Street Hotel. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!