Nieuwe hal Expo Haarlemmermeer biedt extra mogelijkhedenNieuwe hal Expo Haarlemmermeer biedt extra mogelijkheden
Back Back Nieuws

Nieuwe hal Expo Haarlemmermeer biedt extra mogelijkheden

07 september 2017

Expo Haarlemmermeer heeft met ruim 12.000 m2 extra, haar beursoppervlakte verdubbeld. In totaal is de evenementenlocatie nu 24.000 m2 groot. De nieuwe hal die is gerealiseerd werd afgelopen weekend direct in gebruik genomen door vakbeurs ShowUP.

Klaar voor de toekomst

De uitbreiding van Expo Haarlemmermeer is tevens als de rest van het gebouw, geheel van glas. Dit zorgt voor veel lichtinval en een aangename connectie met de groene omgeving. Door een uitbreiding aan de zijkant biedt de nieuwe hal mogelijkheid om in de lengte en/of in de breedte te huren. Tevens wordt er een vaste productiekeuken gerealiseerd wat zorgt voor meer flexibiliteit en mogelijkheden op het gebied van catering.

Jan Blijenberg, Divisiedirecteur Beurzen- en Evenementen Libéma geeft aan: 'De prachtige lichtinval en het unieke groene karakter van Expo Haarlemmermeer komen na deze grootschalige uitbreiding nog beter tot hun recht. We bieden organisatoren nog meer mogelijkheden op het gebied van beursoppervlakte en gastgerichtheid. Ik ben erg trots op deze prachtige locatie die nu nog meer potentie biedt voor onze organisers.'

Inspelen op de behoefte

Met deze uitbreiding speelt Expo Haarlemmermeer in op de behoefte van organisatoren. ShowUP, vakbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen, maakte direct na de realisatie van de verbouwing gebruik van de nieuwe hal. Daan van Trigt, Directeur ShowUP geeft aan: 'De uitbreiding van Expo Haarlemmermeer kwam voor ons precies op het juiste moment! We kunnen hier vooruit en gaan ons richten op de groei van onze beurs ShowUP'.

Video-animatie

De video-animatie waarin de nieuwe situatie in 3D zichtbaar is, is te zien op de speciale landingspagina. Hier vind je ook meer informatie over de nieuwe mogelijkheden en impressies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!