Nieuwe eventmanagers voor Events in BusinessNieuwe eventmanagers voor Events in Business
Back Back Nieuws

Nieuwe eventmanagers voor Events in Business

11 februari 2019

Het team van Events in Business is per januari 2019 uitgebreid met twee nieuwe eventmanagers. Hiermee wordt extra ervaring toegevoegd aan het team die bijdraagt aan de groei van het evenementenbureau.

Barbara Berkelaar

Barbara Berkelaar is een eventmanager in hart en nieren. Eerder verzorgde zij de organisatie van congressen en beurzen bij diverse bedrijven en is zij sinds januari werkzaam als Eventmanager bij Events in Business. 'Het maandenlang toewerken naar een evenement, geeft mij keer op keer weer een enorme boost. Energie krijg ik van samenwerken met collega's, klanten en leveranciers.' Barbara staat bekend om haar dienstverlenende houding, grondige voorbereiding en de rust die zij uitstraalt op de werkvloer en tijdens de uitvoer van evenementen. 'Ik ben een creatieve perfectionist, met gevoel voor projectmatig werken en iemand die snel orde schept in chaos.'

Charlot Schrijvers

Charlot Schrijvers heeft jaren als freelancer gewerkt. In de afgelopen 25 jaar heeft zij verschillende projecten opgezet en uitgevoerd bij uiteenlopende organisaties, zowel nationaal als internationaal. Met de ruime ervaring die zij in de organisatie, planning, budgettering en communicatie met verschillende stakeholders heeft opgedaan, is zij een sterke speelster in het vakgebied.

'Een event is voor mij geslaagd wanneer we op een creatieve manier de vraag van de opdrachtgever hebben vertaalt naar een event waarbij de doelstelling ruimschoots is behaald en waarbij we de gasten op een onvergetelijke manier hebben kunnen verrassen. Ik werk met oog voor detail zonder het grote geheel uit het zicht te verliezen.' Charlot denkt graag mee met verschillende partijen om een kwalitatief hoog, gezamenlijk resultaat neer te zetten.

Op de foto: Charlot Schrijvers

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!