Back Back Nieuws

Nieuwe dinnershow Frank Wentink in 2012 in première

29 augustus 2011
De afgelopen zomer heeft Frank Wentink, in nauw overleg met een creatieve werkgroep, een nieuwe dinnershow geschreven. De show is inmiddels succesvol gepresenteerd aan de directie van RTL Nederland en is bekend dat de show in het voorjaar van 2012 in première zal gaan.

 

In tijden van crisis de uitdaging aangaan

Juist in een tijd van een ernstig onder druk staande economie bewijzen de evenementontwikkelaars van RTL Wentink Events te gaan voor het offensief en vertrouwen te hebben in de waardering van het publiek voor een kwalitatief hoogstaande avond uit. Extra bijzonder maakt het dat het in 2012 exact 20 jaar geleden is dat het fenomeen dinnershow het levenslicht zag. In 1992 werd in Studio 21 voor het eerst de Fantasy World Dinner Show opgevoerd.

 

Dinnershow 2012

De nieuwe show belooft een spectaculaire, thematische show te worden waarin tal van muziekstromingen van de afgelopen vijf decennia en daaruit voortvloeiende coryfeeën zoals The Rolling Stones, Madonna, The Beatles, Micheal Jackson, Beyoncé en Lady Gaga zullen worden belicht.

 

Integratie van de modernste videotechnieken

Aan de show zal worden meegewerkt door een cast van 55 personen bestaande uit zangers, dansers, acrobaten, musici etc. Tevens zullen de modernste videotechnieken geïntegreerd worden compleet met 3D, holgrammen en social media. Een onderdeel van het decor zal worden gevormd door een 150 vierkante meter zeer geavanceerd LED screen.

 

DreamsLive, de Dinnershow

Momenteel draait DreamsLive, de Dinnershow nog in Studio 21 met in het najaar DreamsLive meets… Binnen dit thema zullen gastartiesten waaronder Glennis Grace en LA The Voices een gastoptreden verzorgen in de succesvolle show. Meer informatie is te vinden op www.dreamslive.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!