Winnaars enquête RBT Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei bekendWinnaars enquête RBT Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei bekend
Back Back Nieuws

Winnaars enquête RBT Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei bekend

06 mei 2024

Waarom moet een organisator kiezen voor de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei? Met die vraag gingen 14 eventprofessionals uit de regio onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie aan de slag tijdens de Eventstafel bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Ter voorbereiding onderzochten wij hoe het de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei vergaat op het gebied van zakelijke evenementen én hoe de rest van de Nederlandse evenementenbranche dit ervaart.

Waar denken eventprofessional aan als ze over de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei horen? Wat is het beeld van deze regio? We waren benieuwd naar jouw mening en daar stond een prijs tegenover! De gelukkig winnaars Suzanne en Leoni ontvangen een rondleiding over Landgoed de Horst met aansluitend een lunch voor twee personen of een overnachting voor twee personen bij Ernst Sillem Hoeve met ontbijt. De prijswinnaars en prijsverstrekkers hebben elkaars gegevens zodat dit verder verzilverd kan worden.

Nieuwsgierig naar de uitkomsten?

Benieuwd naar de uitkomsten van de EventsTafel? We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten: de woorden Centraal, Uniek en Groen prijkten trots in het midden van de gegenereerde word cloud. Het artikel vol voorbeelden van deze unieke punten van deze mooie regio lees je in Magazine Events 2024-01, komende juni!

EventsTafel

De EventsTafel is een terugkerend live kennisevent van High Profile Events. Samen met een aantal eventpartijen, locaties, opdrachtgevers en in dit geval RBT Heuvelrug & Vallei als opdrachtgever, schuiven we aan tafel bij om de regio van alle kanten te belichten.

Foto: Jan Buteijn

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!