Back Back Nieuws

Nieuwe BTW regeling onderwerp van gesprek tijdens M!CE & Business Travel Fair

10 november 2011
Op donderdag 17 november vindt de M!CE & Business Travel Fair 2011 plaats in het Mint Hotel te Amsterdam. Naast een beursvloer, biedt de beurs in één dag een kwalitatief programma met onderwerpen als de BTW wetgeving, kansen en ontwikkelingen in de zakenreisbranche en hoe in te spelen op de aandachtseconomie.


Programma
Vanaf 9.30 uur is de registratie geopend en om 10.00 uur geeft MeetingSelect het startsein met de preworkshop Grip op Meetings & Events. Sasja van As, sectormanager Travel & Media (ING), voelt om 11.00 uur drie spelers uit de zakelijke reiswereld aan de tand over de ontwikkelingen en kansen die de zakenreisbranche doormaakt.


Om 11.30 uur spreekt Rob Kok van BTW Nederland over de nieuwe “reisbureauregeling” BTW regelgeving die per 1 april 2012 in gaat. Niet alleen touroperators ondervinden deze Brusselse maatregel, ook in de event- en incentivebranche zal de BTW regeling gevolgen hebben. In een heldere uiteenzetting zal de 2e plenaire spreker van de beurs de effecten voor de branche toelichten.

Afsluiter van de dag is keynote speaker Jim Stolze, de drijvende kracht achter de TED-conferenties in Europa. Zijn nieuwste boek "Uitverkocht", waarin hij de nieuwe mogelijkheden van aandachtseconomie beschrijft, kwam vanuit het niets op nummer 7 binnen in de lijst van Managementboek.nl. In 45 minuten spreekt hij de MICE en zakenreisprofessionals toe hoe in te spelen op de veranderende aandachtseconomie.

Bezoekers

De M!CE & Business Travel Fair 2011 richt zich op de inkopers en beslissers uit de Nederlandse MICE- en zakenreisbranche. Denk hierbij aan corporate inkopers, meeting planners, travel managers, incentive houses, congressen en evenementen organisatoren en leden van diverse brancheorganisaties (SITE, MPI, ANTOR, NATM, IDEA, CLC-VECTA, FME-CFM, Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses &de ANVR).


Ook worden dit jaar leden van het platform Zelfstandig Reisadviseurs Nederland uitnodigt voor de beurs en met name de workshop ‘Wat maakt uw incentive uniek?” is voor deze groeiende groep zelfstandigen en freelancers interessant.


Aanmelden
Bezoekers kunnen zich kosteloos registreren voor de vakbeurs, en een persoonlijke agenda opstellen door zich in te schrijven voor de diverse workshops en pre-scheduled afsprakenprogramma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!