Back Back Nieuws

nhow Rotterdam opent 700 m2 event space met uitzicht op de maas

20 mei 2016
In nhow Rotterdam vond 19 mei de lancering plaats van een nieuwe Meetings & Events ruimte, gesitueerd op de 6e etage in het iconische gebouw De Rotterdam. Het 4-sterren lifestyle en design hotel nhow Rotterdam is sinds in 2014 een hotspotvoor toeristen, zakelijke reizigers en rasechte Rotterdammers. Het hotel is zowel van buiten als van binnen ontworpen door de gerenommeerde architecten van OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Het hotel is net zo vooruitstrevend en innovatief als de stad zelf. Architectuur en design spelen een belangrijke rol en het hotel staat qua stijl en inrichting geheel in het teken van deze thema’s.

Nog meer ruimte
Sinds april jl. is nhow een nieuwe meetings- en events ruimte rijker en 19 mei vond de officiële lancering plaats. Het hotel beschikt over 278 kamers en reeds over uitstekende conferentie faciliteiten met acht multifunctionele zalen. Het congrescentrum bevindt zich op de zesde verdieping en profiteert van natuurlijk daglicht met een bijzonder uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meetings- en events locatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte.

Grotere groepen
De toevoeging van The Loft is dan ook een uitstekende aanvulling op het huidige M&E aanbod. ‘We zijn erg blij met de uitbreiding van onze capaciteit. Door de opening van The Loft zijn we in staat om de vraag van grotere groepen te bedienen en bieden we een inspirerende locatie aan met schitterend uitzicht’, zegt Hermann Spatt, Hotel Director van nhow Rotterdam.

Flexibel
The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht. The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van de verschuifbare wanden, de mobiele barren, state-of-the art AV-faciliteiten en uiteraard een hoogstaand F&B-aanbod.

the place to be 
Dat The Loft niet alleen geschikt is voor meetings op grote hoogte maar ook de perfecte plek is voor een goed feestje met bijzondere invulling, hebben alle genodigden gisteravond kunnen ervaren. De gasten werden verwelkomd door Victoria Koblenko, een graag geziene bezoeker van nhow. Daaropvolgend een surprise dance act van Avant Garde Collective ondersteund door  DJ’s Phalerieau & Alain en Frankie & Nino, met tussendoor een verrassende culinaire beleving. Vanaf 21.00 was het tijd voor de afterparty en werd The Loft the place to be in Rotterdam voor gasten en lokals. 
Deze flexibiliteit stelt nhow in staat om de ideale setting te bieden voor elk soort evenement.

‘Van bijzondere bruiloftsrecepties tot borrels en van tijdelijke exposities tot modeshows. The Loft is ontworpen om te inspireren op spectaculaire wijze. Het is met recht een ‘Limitless Location’, aldus Hermann Spatt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!