Next Studios: drie studioconcepten!Next Studios: drie studioconcepten!
Back Back Nieuws

Next Studios: drie studioconcepten!

15 november 2021

Wil je in deze tijd een evenement organiseren? Dan biedt Next Venue je de ideale oplossing: Next Studios. Met drie studio’s in het midden van het land en concepten voor zowel online als hybride evenementen is er altijd een setting die bij jouw ideeën past. 

Welke studio spreekt jou aan?

De Stream Studio is de ideale plek voor bijvoorbeeld een webinar, online training of kick-off. In de Talkshow Studio neem je een eigen tv-uitzending op over bijvoorbeeld een nieuwe dienst of de strategische koers van je organisatie. Wil je meer interactie en bijvoorbeeld een online of hybride congres organiseren? Kies dan voor de Midden Nederland Studio en de extra mogelijkheden van de Midden Nederland Hallen waar de studio gevestigd is. Met alle equipment die de locatie heeft hoef jij je geen zorgen te maken: De ruimte is voorzien van een mooi podium, rigging, studioverlichting, high-end audio, vele vaste en losse camera’s en natuurlijk schermen in alle formaten die je nodig hebt voor jouw uitzending. Ook ondersteunen onze technici om alles soepel te laten verlopen.

 

Plug & play, voor een all-in prijs

Het handige aan het concept van Next Studios is dat je als organisator helemaal ontzorgd wordt. De studio’s zijn namelijk sfeervol gestyled en helemaal plug & play. Eén of meerdere camera’s, microfoons, schermen en broadcastsoftware; het staat allemaal voor je klaar en is uitgebreid getest.

Schaalbaar, flexibel en safe!

Bij Next Venue snappen ze bovendien dat flexibiliteit belangrijk is voor evenementenorganisatoren. Veranderen de coronamaatregelen? Dan kun je moeiteloos switchen van een online naar een hybride of fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van jouw publiek geborgd. Wil je de ultieme zekerheid? Dan maak je gebruik van het Next Venue Garantiefonds. Voor slechts 5% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je annuleren in deze onzekere tijd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!