New Food Conference: laatste ontwikkelingen kweekvleesNew Food Conference: laatste ontwikkelingen kweekvlees
Back Back Nieuws

New Food Conference: laatste ontwikkelingen kweekvlees

20 januari 2020

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plantaardige eiwitten en kweekvlees? Europa’s toonaangevende conferentie over alternatieve eiwitten komt terug in april 2020. Na het succes van de eerste editie in 2019, vindt de New Food Conference in 2020 (23-24 april) plaats in een nieuwe en grotere locatie in Berlijn. 

Plantaardige markt

Nu vleesbedrijven de plantaardige markt betreden en vegan product launches social media domineren - van de vegan burger bij Burger King tot de nieuwe vleesvervangers van Vion - ben jij vast benieuwd naar de volgende producten die het gaan maken. Wat kan de markt verwachten?

New Food Conference

De New Food Conference, Europa’s toonaangevende conferentie over nieuwe eiwitten, zal terugkeren voor zijn tweede editie in Berlijn op 23 en 24 april. De conferentie richt zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plant-based en cell-based food.

Verdubbelde capaciteit

De eerste editie van de conferentie vorig jaar was heel snel uitverkocht, met meer dan 300 afgevaardigden uit 32 landen én de aanwezigheid van een aantal ‘s werelds toonaangevende media, waaronder Forbes en The Telegraph. De capaciteit voor aankomende editie is verdubbeld naar 700 bezoekers: dat is twee keer zoveel mensen als het debuut van vorig jaar. Ook zal deze editie in een nieuw format gegoten worden, inclusief presentaties in TED-stijl.

ProVeg International

De conferentie van dit jaar, die door ProVeg International wordt georganiseerd, brengt vooraanstaande expert, startups, investeerders en ondernemers samen die werkzaam zijn in de nieuwe eiwit sector. Aan hen worden inzichten in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen, investeringsstrategieën, best practices en retail psychologie gepresenteerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!