Netwerken tijdens online MaaS Congres 2021Netwerken tijdens online MaaS Congres 2021
Back Back Nieuws

Netwerken tijdens online MaaS Congres 2021

04 maart 2021

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, NS, TNO, BOVAG, Rijkswaterstaat, Siemens en tal van gemeenten en provincies zijn enkele van de vele bedrijven en organisaties die op 16 en 17 maart deelnemen aan het online MaaS Congres. Met elkaar en vele andere belanghebbenden zetten zij tijdens het congres samen de volgende stap in Mobility as a Service.

Er is de afgelopen jaren, ook tijdens de diverse edities van het MaaS Congres (Mobility as a Service), al veel bereikt. Maar nu de eerste pilots, apps en platforms draaien, wacht de volgende uitdaging: komen tot een landelijk en zelfs internationaal systeem dat voldoet aan alle mobiliteitsbehoeften van consumenten. 

Hoogwaardig programma

In dat traject wil het MaaS Congres een aanjagende rol spelen door alle betrokken partijen bij elkaar te brengen en met elkaar in gesprek te laten gaan. De basis daarvoor is een hoogwaardig programma met meer dan 25 sprekers. Zij zullen verspreid over beide dagen in korte sessies ingaan op onderwerpen binnen de thema’s governance, werkgevers, techniek, MaaS-pilots en de reiziger.

Volop (online) netwerkmogelijkheden

En in tegenstelling tot veel andere online evenementen zijn er volop mogelijkheden om te netwerken, zowel tijdens het congres als in de uren en zelfs dagen eromheen. De deelnemers kunnen zelf de bedrijven, organisaties en overheden selecteren met wie ze één op één verder willen praten en er staan diverse interactieve netwerksessies op het programma.

Intussen loopt het aantal deelnemende bedrijven en organisaties richting de 150, maar een groot voordeel van een online congres is dat er geen beperking is aan het aantal deelnemers. Hoe meer betrokken partijen aan het congres meedoen, hoe groter de kans dat Nederland een leidende rol speelt en kan blijven spelen als het om Mobility as a Service gaat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!