Back Back Nieuws

Neem deel aan de High Performance Workshop door Paul Rulkens

13 november 2015
Hoe maak je succesvolle mensen, teams en organisaties nog succesvoller en hoe bereik je, en blijf je in de top 10%? Topspreker Paul Rulkens weet als geen ander dat je 'niet ziek hoeft te zijn om beter te worden.' Hij is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes. Als internationaal bekroonde spreker heeft hij in de afgelopen jaren over de hele wereld gewerkt met duizenden top professionals, executives en trotse ondernemers om ze te helpen om alles te er uit te halen wat er in zit. 

Tijdens de MPI NL Conference 2015 werd de korte sessie High Performance van Paul al gewaardeerd met een 9,6. Reden voor MPI om hem terug te vragen om een interactieve en pittige workshop te geven met zijn kijk op hoe je het beste uit mensen kunt halen.

Gezond verstand
Zijn ideeën over high performance zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrag-psychologie, neuro-wetenschap en met name gezond verstand. Zijn onderwerpen richten zich op het halen van ambitieuze doelen, high performance leiderschap en snelle innovatie. Verder worden zijn boek, The Power of Preeminence en zijn populaire TED talks veelvuldig gebruikt als inspiratiebron bij professionele trainingen over de hele wereld.

Info
De MPI Workshop vindt plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden in samenwerking met House of Lords catering. De dag start om 09.45 met de Nieuwkomersessie en om 10:30 uur met het eerste gedeelte van de Workshop. Uiteraard, net als bij elk ander MPI Event, is er een netwerkborrel achteraf. Inschrijven en meer info, klik hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!