Nationale Rollatorloop keert terugNationale Rollatorloop keert terug
Back Back Nieuws

Nationale Rollatorloop keert terug

08 september 2023

Op woensdag 4 oktober vindt de Nationale Rollatorloop opnieuw plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam. Na drie coronajaren is dit geweldige feest vol beweging, muziek en lekker eten weer terug. Iedereen, met of zonder rollator, is welkom! Het doel is om ouderen samen te brengen en aan te moedigen om actief te blijven en te genieten van het plezier van bewegen. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, een klein stukje of zelfs meerdere rondjes over de atletiekbaan.

Naast de loop zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten. De dag wordt opgeluisterd door livemuziek van het bekende Amsterdamse Zwanenkoor, wat zorgt voor een feestelijk sfeer. Niemand verlaat het stadion met lege handen. Iedereen gaat naar huis met een mooie oorkonde en medaille als beloning voor hun prestaties en deelname.

Samenwerking

De Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion en Stichting Buurtzorg. Met als doel ouderen te stimuleren om actief te blijven, zelfs als ze niet meer helemaal goed ter been zijn. Samen bewegen is een stuk leuker dan alleen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen, ongeacht leeftijd.

Programma

14:00 uur: Inloop met Fanfare Accu, koffie/thee en taart
14:30 uur: Welkom, muziek door het Zwanenkoor
15:00 uur: Warming-up onder leiding van Het Nationaal Ouderenfonds
15:15 uur: Startschot Rollatorloop
16:00 uur: Het Zwanenkoor
16:30 uur: Einde

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!