Nationaal Congres Evenementen Nationaal Congres Evenementen
Back Back Nieuws

Nationaal Congres Evenementen

27 februari 2023

Het Nationaal Congres Evenementen is dé ontmoetingsplek voor eventprofessionals. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere organisatoren, evenementlocaties, toeleveranciers en medewerkers van overheden en marketingorganisaties.

Samenwerking met gemeente Alkmaar

De 8e editie van het Nationaal Congres Evenementen vindt plaats op maandag 3 april in Alkmaar en wordt georganiseerd door CLC-VECTA preferred supplier Respons, in samenwerking met gastgemeente Alkmaar, Alkmaar Marketing en de Stichting Nationale Evenementenprijzen. 

Nationale Evenementenprijzen

Sinds 2014 is de uitreiking van de Nationale Evenementenprijzen onderdeel van het programma. Gezien de voor de evenementensector bijzondere corona jaren, zijn deze in 2020, 2021 en 2022 niet uitgereikt. Dit jaar organiseert de Stichting Nationale Evenementenprijzen de uitreiking wel weer. Met de prijzen wil de stichting een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. 

Ontmoetingsplek voor vakgenoten

Deze informerende en inspirerende dag in de Grote Kerk in Alkmaar is dé plek om vakgenoten te ontmoeten, van gedachten te wisselen en te netwerken. Het thema is ‘de strijd om de evenementenkalender!’ en het programma van die avond is hier te vinden. Het congres is niet te missen voor professionals in de evenementensector. De kaarten gaan hard. Kom ook, beleef het live! 

Kaarten kopen dat kan hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!