Back Back Nieuws

MPI's Campfire Sessions: inspiratie opdoen bij het kampvuur

16 september 2015
MPI Nederland organiseert op maandag 21 september om 16:30 uur op Landgoed Kameryck een Campfire Sessie. In de buitenlucht luisteren kleine groepjes toehoorders rondom een kampvuur naar een 'storeytellende' spreker die in korte tijd verteld over zijn/haar passie en expertise. Ook niet MPI leden kunnen zich inschrijven.

1 toplocatie, 4 sprekers, 4 kampvuren en 4  bekende fenomenen; Millennials, LARP-en, Ethical Hacking en Corporate Tribes. 'Deze ingrediënten moeten garant staan voor nieuwe ideeën en een onmeetbare hoeveelheid inspiratie', vertelt de organisatie. 'De Campfire Sessie is voor iedereen die nieuwsgierig is en die meer wil weten over de verschillende (sub-)culturen in onze samenleving. En hoe kun je die informatie meenemen in je dagelijkse ding. Hetzij werk of privé.'

De sprekers:
1. LARPen, Yoram Meyer. Voorzitter Vortex Adventures, Nederlands grootste LARP vereniging.
Yoram Meijer is sinds zijn 9e al verliefd op de LARP wereld. Momenteel is Yoram Meyer voorzitter van Vortex Adventures, de grootste LARP vereniging van Nederland met meer dan 400 leden.

2. Ethical Hacking, Sjoerd Versteeg. Medeorganisator van het Hack In The Box congres en security consultant bij The S-Unit.
Sjoerd Versteeg is sinds zijn veertiende bezig met hacking en security. Zijn hobby breidde steeds verder uit en hij raakte betrokken bij Hack In The Box. Een vrijwilligersorganisatie die internationale security conferenties organiseert in Kuala Lumpur en Amsterdam. Daarnaast werkt Sjoerd als Security Consultant bij The S-Unit. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in offensieve (digitale) security.

3. FOMO & Millennials, Daniel Janus. Sr. online marketing strateeg 
In 1997 kwam Daniel, als startende marketeer, professioneel in aanraking met internet. Het was liefde op het eerste gezicht. Het moest voor iedereen toch wel duidelijk zijn dat dit medium alles zou veranderen? Tegenwoordig moet je als organisatie kiezen: ben je de struisvogel of de havik? Daniel neemt ons mee in een verhaal over 'vogelspotten' en waarom dit zo moeilijk maar zeer effectief is.

4. Corporate Tribes, Jitske Kramer. Oprichter Academie voor Organisatiecultuur en 
schrijfster van het boek 'De Corporate Tribe'.
Drs. Jitske Kramer is als corporate antropoloog sinds 1998 werkzaam in (internationale) organisaties. Zij is expert op het gebied van werken met (culturele) verschillen, Deep Democracy en organiatiecultuur. Samen met Danielle Braun richtte zij uit passie voor het vak de Academie voor Organisatiecultuur op, waarbij zij mensen met antropologische ogen naar organisaties leren kijken. 

Meer informatie en inschrijven via: mpiweb.nl/evenement/campfire-event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!