Back Back Nieuws

MPI World Forum Next Generation Event voor studenten

17 juni 2012
MPI Nederland en het World Forum in Den Haag organiseren het MPI World Forum Next Generation Event op 21 juni in het World Forum Den Haag. Dit evenement wordt georganiseerd voor studenten en stagiaires die geïnteresseerd zijn in de meeting/event industrie.

 

Hostmanship

Het thema ‘Hostmanship’ zal een grote rol spelen in alle facetten van het evenement. Daarnaast zullen inspirerende sprekers waaronder Xander Kranenburg (Directeur Live Solutions, Organisatie TEDx Amsterdam en TEDx Summit Qatar), Rob van Vlokhoven van de Hostmanship Group en Pieter Schure (Directeur PINO Evenementen en Congressen) hun ervaringen delen. Op de banenmarkt zullen verschillende bedrijven hun stages en starterfuncties aanbieden.

 

Lagerhuis

Ter verankering van de opgedane kennis vindt er een interactieve workshop plaats, hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Om discussies op te wekken wordt een Lagerhuis georganiseerd voor de deelnemers. Na afloop ontvangen deelnemers een MPI Certificaat. Het programma begint om 11.00 uur en zal eindigen om 17.30 uur. Voor aanmelding kijk op: www.mpinextgeneration.nl.

 

Meer informatie

Jouw medewerker een stap voor op de rest? Bied ze dan nu deze kans. Wil je jouw organisatie promoten, dan kan dat op de banenmarkt. Mail naar: info@mpinextgeneration.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!