Back Back Nieuws

MPI NL Conference 2012 met thema Blut.

14 maart 2012
In het DeLaMar Theater in Amsterdam vindt op 23 april de 10de editie plaats van de NL Conference. Deze inspirerende dag is hét paradepaardje van MPI: het belangrijkste jaarlijkse evenement voor leden en niet-leden om te netwerken, maar vooral om inspiratie op te doen. Tijdens het jubileumjaar wordt dan ook uitgepakt.

Van BLUF naar BLUT
Mede-organisator Arjen Lemstra (Levensgenieters): 'De huidige economische en culturele crisis hebben ons het thema van dit jaar gebracht: BLUT! Door slechts 1 letter te veranderen werd het een vette knipoog naar het thema van de NL Conference van vorig jaar, Bluf.'

De sprekers
Ook dit jaar heeft de organisatie een serie inspirerende sprekers weten vast te leggen die allemaal iets met het thema van de dag te maken hebben. Zo spreekt Bas Westland, die van de ene dag op de andere failliet werd verklaard, over hoe hij moest toezien hoe een curator zijn plek innam. Martijn Arets komt vertellen hoe hij middels crowdfunding € 20.000,- bij elkaar wist te brengen om hiermee zijn plan te verwezenlijken. Bea Hoogerhuis geeft een kijkje achter de schermen in haar werk als begeleider van de Nationale Postcodeloterij; Wat gebeurt er met iemand die een grote prijs wint? Nils Roemen is de grondlegger van de hashtag #durftevragen. Als je iets wilt hebben, vraag het gewoon. En Almar Holtz die met een nieuwe toiletformule de wereld aan het veroveren is. Er volgen binnenkort nog meer sprekers.

App van Virtual Orange
Naast het sprekersprogramma draait de NL Conference ook om contacten, nieuwe en oude. Tijdens de ontvangst, de lunch, de borrel en de pauzes is er voldoende gelegenheid om van gedachten te wisselen met andere bezoekers aan deze dag. Om het netwerken nog eenvoudiger te maken wordt een App ingezet van Virtual Orange, waarmee, naast het inzien van programma- en andere informatie, iedereen een profiel kan aanmaken en op een ludieke en eenvoudige manier contact kan maken met andere deelnemers.

Kaarten bestellen
Ga snel naar www.nlconference.nl en bestel je toegangskaart. Tot 1 april 2012 kun je nog voordeliger deelnemen en betaal je € 150,00 voor een kaart (niet MPI leden € 190,00).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!