Mobiel vervangt keycard bij Hotel van OranjeMobiel vervangt keycard bij Hotel van Oranje
Back Back Nieuws

Mobiel vervangt keycard bij Hotel van Oranje

08 november 2017

Sinds 1 november kunnen gasten van Hotel van Oranje met hun smartphone hun kamer openen. Hotel van Oranje is daarmee het eerste Autograph Collection hotel van Marriott in Europa die deze service aanbiedt. Afgelopen maandag heeft Hotel van Oranje haar eerste gast mogen ontvangen die met dit systeem haar kamer heeft geopend.

Het mobile check in en check out systeem van Marriott is toegankelijk via de Marriott App en heeft nu de mogelijkheid om de persoonlijke Mobile Key te downloaden om daarmee de kamer te openen. Dit systeem is toegankelijk voor alle IOS smartphones vanaf IOS9 of hoger en wordt in Q2 van 2018 ook mogelijk gemaakt voor Android. Na het downloaden van de Mobile Key is het mogelijk om de kamer te openen zonder gebruik te maken van internet, maar door verbonden te zijn met bluetooth.

Vooruitstrevende visie

Jaap Liethof, algemeen directeur; 'De nieuwe generatie verwacht dat wij vooruitstrevend zijn in technologische ontwikkelingen. Ik ben trots dat wij als eerste Autograph Collection hotel deze mobiele service aanbieden. Daarnaast sluit deze ontwikkeling goed aan bij onze visie om vooruitstrevend te zijn op het gebied van ontwikkeling en technologie.' 

Zo beschikt Hotel van Oranje ook over 84 inch touch screens in boardrooms waarmee gasten interactieve presentaties kunnen geven. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de Marriott Meeting Service App waardoor er op verzoek nog sneller en beter service verleend kan worden aan gasten.

Tech Package

Benieuwd naar deze technische ontwikkelingen? Maak dan gebruik van de speciale Tech Package. Zo maak je kennis met al de systemen en ervaar je zelf wat het gemak hiervan is. Reserveren kan via events@hotelvanoranje.nl.
Tech Package*:
- 1 Dag brainstorm of boardroom sessie voor max 20 personen met gebruikt van 84 inch Touch Screens
- Gebruik van Marriott Meeting Service App
- Check-in Experience via Marriott App en Mobile Key
- 2 smart koffiebreaks en uitgebreide tech lunch

Kosten: €75,- per persoon per dag
*De actie is geldig t/m maart 2018 en alleen te reserveren vanaf 10 personen en in combinatie met een overnachting. Op basis van beschikbaarheid en alleen geldig voor nieuwe boekingen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!