Back Back Nieuws

MK2 Audiovisueel 10 jaar

27 juli 2009
Het team van MK2 Audiovisueel vierde op 17 juli 2009 dat hun organisatie 10 jaar geleden is gestart onder de naam “MK2 Visuele Media”.

In het voorjaar van 1999 besloten de oprichters Jeroen van Doorn en Roel Vermaat de handen ineen te slaan om een eigen bedrijf op te zetten.

Jeroen en Roel zweren bij een combinatie van creatieve, geïntegreerde oplossingen, hoogwaardige kwaliteit, vlekkeloze service en onderhoud en hebben dit gedachtegoed ook overgedragen op het flexibele team.

De bedrijfsactiviteiten van de beginjaren, te weten het installeren van boardrooms en auditoria, zijn inmiddels uitgebreid tot de ontwikkeling en advies van professionele audiovisuele systeemintegratie bij talloze overheden, onderwijsinstellingen en toonaangevende zakelijke dienstverleners. Daarnaast voert MK2 een moderne en uitgebreide verhuurvloot met de meest uiteenlopende apparatuur om ook de meest geavanceerde communicatie in elke denkbare situatie te faciliteren.

Inmiddels zijn de verschillende centrale diensten van MK2 in vier panden aan het Minervum langs de A27 gevestigd. Ooit gestart met 4 personen ontwikkelde MK2 zich in tien jaar tot een solide bedrijf met ruim 120 professionele medewerkers die vanuit 4 vestingen, Breda, Eindhoven, Amsterdam en IJmuiden de zakelijke markt bedienen.

MK2 presteert tegen de marktsituatie in verrassend goed: de halfjaarcijfers zijn gezond positief te noemen. MK2 zal op een later moment dit tweede lustrum gepast vieren met haar gewaardeerde relaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!