Mini Wedding Fair aan de Amsterdamse AmstelMini Wedding Fair aan de Amsterdamse Amstel
Back Back Nieuws

Mini Wedding Fair aan de Amsterdamse Amstel

23 januari 2020

De Amsterdamse eventlocatie Amstel Boathouse organiseert tijdens de Open Toptrouwlocatie route op zaterdag 1 februari een mini Wedding Fair. Aanstaande en potentiële bruidsparen, en ieder ander geïnteresseerde, zijn welkom voor een flinke portie trouwinspiratie.

 

Wedding Fair

Bezoekers krijgen een rondleiding door de verschillende zalen van Amstel Boathouse, die de mogelijkheid bieden om zowel een kleine, intieme bruiloft als een groots spektakel met capaciteit tot wel 850 man te organiseren. Tijdens de Wedding Fair kun je ook terecht voor ondermeer de perfecte bloemdecoratie, trouwpakken, bruidstaart en entertainment met verschillende partners als De Oost, Rederij Nassau en Bloemenservice Nederland die hun beste werk showen aan de bezoekers. Een dag vol inspiratie en romantiek.

Naar jouw smaak

Amstel Boathouse kan volledig worden aangepast aan jouw smaak. Met haar 132 jaar geschiedenis aan de Amstel is deze locatie een intieme, fijne plek om met beste vrienden en familie te zijn. Ooit deed het restaurant dienst als theehuis,nu staat het in het teken van boten en watersport. De daarop geïnspireerde inrichting en een eigen aanmeersteiger maken deze locatie speciaal geschikt voor koppels met affiniteit voor varen en/of watersport. De romantische sfeer van de omgeving spreekt echter eenieder aan.

Live Muziek

Op zaterdag 1 februari 2020 ben je welkom op de mini Wedding Fair van 11.00 uur tot 16.00 uur. Daarna kan opgedane inspiratie direct besproken worden met geliefden, wedding planner of vrienden in het restaurant onder het genot van een kop koffie, lunch, borrel of diner. Vanaf 15.00 uur is er  livemuziek in het restaurant. Amstel Boathouse is gelegen aan de Amsteldijk 233, Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!