Back Back Nieuws

M&I kiest na Cannes, Madrid en Palm Beach voor Noordwijk

15 juli 2011
Tweehonderd hosted buyers van ‘s werelds grootste eventorganisator in het MICE marktsegment, het ‘M&I Forum’, hebben van 5 tot 9 juli Noordwijk als locatie voor evenementen en hotels mogen testen.

Van Cannes, Palm Beach en Madrid naar Noordwijk
Eerder deden ze al plaatsen aan als Cannes, Palm beach, Macau en Madrid. Met trots heeft Noordwijk zich in dit rijtje van toplocaties gevoegd door het M&I gezelschap vier dagen lang het beste van het beste uit de badplaats te presenteren. Naast Grand Hotel Huis ter Duin en de Hotels van Oranje heeft ook Klooster Podium, gevestigd in de voormalige Kerk aan Zee, als relatief nieuwkomer in deze sector, zich kunnen profileren.

Een eyeopener

Klooster | podium, kunst & interieur, gevestigd in de Kerk aan Zee aan de Noordwijkse  Hoofdstraat, is pas sinds drie jaar actief in de evenementenbranche. ' Voor de hosted buyers van het M&I Forum was het vooral een eyeopener om te zien dat een externe eventlocatie echt lopend te bereiken is vanaf de hotels en het strand. Sowieso is Noordwijk wat dat betreft uniek: alles is dicht bij elkaar gelegen,'  vertelt eigenaresse Miran van 't Klooster.

Geslaagde avond in Klooster
Na diverse diners, lunches, seminars en outdoor activiteiten op het strand in en bij de grote hotels, organiseerde Klooster op 7 juli samen met anderen een zeer geslaagde avond voor het M&I Forum. 

De leveranciers en partners
De inrichting bestond uit meubilair en decoratie van Van Der Maarel Sfeermeesters en kunst en interieurobjecten van Klooster. Van der Linde Catering verzorgde op passend creatieve wijze het ‘walking dinner’. De verzorgingsproducten van Rituals boden de gasten een luxueus onthaal in de toiletruimten. Nightforce en Michel Licht & geluid namen de omvangrijke technische aankleding voor hun rekening. En last but not least was er de groep ‘XS lounge’ voor de entertainment: heerlijke summerlounge muziek waarbij de DJ en de live muzikanten met elkaar speelden en het publiek vermaakten. De avond werd een voorbeeld van hoe verschillende regionale ondernemers kunnen samenwerken om Noordwijk als internationale toplocatie voor evenementen op de kaart te zetten. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!