Met Passport veilige ondersteuning van live concerten en evenementenMet Passport veilige ondersteuning van live concerten en evenementen
Back Back Nieuws

Met Passport veilige ondersteuning van live concerten en evenementen

09 maart 2021

Het Tech-bedrijf WRSTBND introduceert het Passport-platform, een innovatieve applicatie voor capaciteitsbeheer die live evenementen zowel veiliger als toegankelijker maakt voor bezoekers. Dit met Mendix gebouwde platform integreert RFID-scanners, digitale wallets en mobiele apparaten met backend-ticketsystemen, aankoop- en inlogsystemen. Het technologieplatform is gebouwd met low-code en is geschikt voor evenementen van 500 tot 50.000 deelnemers. Passport is direct inzetbaar.

Aangezien de anderhalvemetersamenleving waarschijnlijk tot ver in 2021 zal duren en de voorspelling van Dr. Anthony Fauci in de Verenigde Staten dat de entertainmentindustrie live evenementen zonder beperkingen niet eerder kan hervatten dan in de herfst van 2021, kan Passport een oplossing bieden.

Lichtfestival

WRSTBND heeft tijdens de feestdagen van 2020 Passport ingezet tijdens ‘Celebration in the Oaks’, een jaarlijks lichtfestival in het historische New Orleans City Park. De organisatoren bouwden het evenement om van een wandeltocht naar een autorit van vier kilometer, en deden een beroep op WRSTBND om die omschakeling in goede banen te leiden.

Volledig op maat gemaakt

‘Met Mendix konden we een volledig op maat gemaakt reserveringsplatform bouwen waarmee 40.000 tot 50.000 bezoekers konden reserveren op een zelfgekozen tijdstip tijdens de feestdagen. We werkten met meerdere prijsniveaus, terwijl we ook de parkeercapaciteit en verkeersstroom in de gaten konden houden’, aldus Conway Solomon, CEO van WRSTBND.

Ondersteuning voor contactloze digitale betalingen en transacties

Om veilige, contactloze transacties te kunnen verrichten, hebben de ontwikkelaars van WRSTBND digitale wallets als Apple Pay en Google Pay geïntegreerd met de fysieke polsbandjes. Hierdoor worden contant geld en creditcards overbodig en verminderen de problemen met frauduleuze transacties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!