Back Back Nieuws

Met 186e stand is EvenementContact vol

07 februari 2011
De laatste stand op EvenementContact is afgelopen vrijdag verkocht. “De plattegrond van de Amstelhal bij Borchland hebben we tot de laatste meters ingetekend, maar er past helaas geen stand meer bij ”, vertelt Arjen Lemstra, organisator van de beurs. “Misschien dat er met een licht gewijzigde tekening nog één of twee stands vrijkomen. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor de reservelijst.” EvenementContact vindt dinsdag 15 februari plaats.

“We zijn zeer blij dat we aan ons strakke concept hebben vastgehouden en merken dat de derde editie zeer enthousiast wordt ontvangen. We hebben ook zeer mooie namen staan”

Joris Bots: “Ook de kwaliteit van de bezoekers is zeer hoog. Omdat we elke bezoeker screenen, zien we heel goed wie de beurs gaat bezoeken. Naast de branche zelf, is er een zeer hoog percentage corporate eventmanagers.”

“Dit heeft uiteraard ook te maken met de Masterclass Inspiratie 2.011, die exclusief voor deze doelgroep georganiseerd wordt. Patrick Roubroeks en de Workshop Humor door Rob Urgert en Bastiaan Geleijnse zullen ongetwijfeld veel inspiratie geven.”

De beurs is gericht op No Nonsense Zakendoen. Dit zal volop gebeuren deze dag met ca. 2500 bezoekers en 186 standhouders. Daarnaast is er heel veel te beleven deze dag: van workshops in Champagne, golfsimulators, karikaturen, je eigen bedrijfslogo maken en een Graffitwall winnen tot het maken van je eigen coverfoto.


Bowlen
Arjen Lemstra: “En...bezoekers kunnen van 14.00 uur tot 18.00 uur gratis bowlen. Lachen toch? Bowlen komt weer helemaal terug. Je zag het al bij de brancheborrel bij Claus. Dus na het vele handen schudden en kaartjes uitdelen, kan iedereen de handen losgooien op de bowlingbaan van Borchland.”

Lezing

Naast de Masterclass is er nog een interessante lezing ’s middags van CLC Vecta. Thema is de aansprakelijkheid van organisatiebureaus. Toegang is gratis. Registratie is mogelijk via http://clcvecta.voorregistraties.nl/.

Netwerkborrel
Na een dag zakendoen zijn alle bezoekers en standhouders welkom in Severiano Ballesteroszaal voor een super netwerkborrel van 18.00 uur tot 20.00 uur, aangeboden door High Profile, Amstelborgh, EvenementContact, het Boekingsburo, Faber en Heman.

Naast drankjes en hapjes, is er een muzikaal programma met o.a. Piano Jam en Frank in Person. Toegang is gratis.De borrel wordt voorafgegaan door de uitreiking van de Eventfilm award door Bedrijfsuitje.

Wil je deze beurs op 15 februari 2011 bezoeken, geef je dan op als bezoeker via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!