Back Back Nieuws

Mercat.. más que un mercat

16 oktober 2012
Afgelopen maand opende bar-restaurant Mercat midden in het up-and-coming Amsterdamse havengebied haar deuren. Mercat is volledig geïnspireerd door typische Spaanse markthallen, zoals de wereldberoemde Mercat de La Boqueria in Barcelona. De aanstekelijke levendigheid en de veelzijdigheid van producten is wat deze markten zo bijzonder maakt. In samenwerking met award-winning architectenbureau Concrete is deze zeer specifieke sfeer vertaald naar het bar-restaurant concept van Mercat. Een plek waar gasten de gehele dag welkom zijn om te eten en drinken, maar vooral om te genieten.

Evenementenlocatie
Daarnaast is Mercat een veelzijdige evenementenlocatie met een bijzondere industriële sfeer. In combinatie- en in samenwerking met Club Panama dat zich in hetzelfde pand bevindt, tevens een locatie die zeer geschikt is voor verschillende soorten events van ook grotere omvang. Afhankelijk van uw specifieke voorkeuren en wensen, creëert IQ Creative een eventpropositie waarin alle mogelijkheden die Mercat en Club Panama als locatie bieden, mee worden genomen.

Food & Beverage
Afhankelijk van uw wensen en de aard van het event, maken de chefs een volledig op-maat-gemaakte food & beverage-voorstel. Voor grotere groepen stellen de chefs een speciaal shared dining-menu voor u en uw gasten samen. Daarnaast is het mogelijk om elk gewenst buffet samen te stellen, walking dinners te organiseren als u graag wilt blijven minglen tijdens het eten en heeft de keuken ruime ervaring met catering op locatie, zoals in de club.
De uitgebreide bite-kaart met verschillende kleine gerechten en vitrines vol authentiek Spaanse, verse pinchos, chorizos, olivas, tortillas en jamón is ideaal voor een borrel of bij het aperitief. Hoewel de keuken van Mercat geïnspireerd is op alles wat de Spaanse keuken zo smaakvol maakt, kan er ook catering en menu’s in desgewenste andere thema’s worden gerealiseerd. IQ Creative, heeft met haar collectief aan internationale restaurants alle kennis in huis om uw event die invulling te geven, waarnaar u op zoek bent.

Techniek
Het is in Mercat mogelijk om ter ondersteuning van bijvoorbeeld presentaties gebruik te maken van een beamer en een projectiescherm. Zo kunt u waar nodig uw verhaal of presentatie volledig ondersteunen door het gebruik van visuals. Voor producties van grotere aard, die in samenwerking met Club Panama georganiseerd worden, zijn vanzelfsprekend ook de technische club-voorzieningen beschikbaar. De aanwezige DJ booth, het geluidssysteem van Vision Acoustics en Cd-spelers en ondersteuning van een technicus bij op- en afbouw zijn hierbij inbegrepen. Daarnaast kunt u in het gehele pand gebruik maken van de aanwezige draadloze internetverbinding. Ook hier geldt dat naast de standaard aanwezige technische voorzieningen, alle overige wensen die u of uw opdrachtgever eventueel heeft, al dan niet tegen een meerprijs, gerealiseerd kunnen worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!