Back Back Nieuws

Meet your future tijdens RAI Experience Day

08 mei 2012
Amsterdam RAI organiseert in samenwerking met MPI Nederland op vrijdag 25 mei de RAI Experience Day in het Elicium van Amsterdam RAI. Dit evenement wordt georganiseerd voor studenten en young professionals die geïnteresseerd zijn in de evenementen- en meetingbranche.

 

Het programma

De RAI Experience Day heeft als doel om het gat tussen de opleiding en het werkveld te verkleinen en is een initiatief van MPI Nederland en Amsterdam RAI. De RAI Experience Day wordt georganiseerd door drie studenten van Saxion Hogescholen. De RAI Experience Day zal geheel in het teken staan van de Meeting & Eventbranche. Tijdens de dag komen verschillende professionals uit het werkveld aan het woord. Zij delen gedurende deze dag hun ervaringen met de deelnemers.

 

Inspirerende sprekers

Onder de sprekers zijn onder andere aanwezig: Gertjan Roos, projectmanager bij Amsterdam RAI. Hij organiseert samen met zijn collega’s de AutoRAI en zal tijdens de RAI Experience Day zijn ervaringen delen. Ook Xander Kranenburg, Creative Director van Live Solutions en Head of Production van TEDx Amsterdam, zal de deelnemers inspireren. Hij gaat onder andere vertellen over het belang van creativiteit en dat niks onmogelijk is.

 

Solliciteren voor een stageplaats

Tijdens de RAI Experience Day staat de interactie met de deelnemers centraal. Met Max Weijers, Manager Virtual bij Amsterdam RAI, wordt bovendien een brainstorm sessie gehouden over ‘de beurs van de toekomst’. Ook hier wordt aandacht besteed aan de zoektocht naar een stageplaats tijdens de RAI Experience Day. Amsterdam RAI stelt speciaal voor de deelnemers van de RAI Experience Day een aantal stageplekken beschikbaar. Een unieke kans voor alle deelnemers, want op 25 mei kan er direct gesolliciteerd worden.

 

Send2Friend actie

In aanloop naar de RAI Experience Day is de Send2Friend actie opgezet. De deelnemer die de meeste vrienden meeneemt naar de RAI Experience Day, maakt kans op twee kaarten voor Dirty Dutch 2012. Daarnaast maken alle deelnemers kans op het winnen van een iPad. Deze zal tijdens de RAI Experience Day verloot worden onder de studenten met de meest creatieve ideeën voor ‘de beurs van de toekomst’. De dag wordt afgesloten met een borrel bij Strand Zuid. Daar ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!