Back Back Nieuws

Maximaal energie- en concentratieniveau met de Healthy Meeting Arrangementen

17 september 2015
Princess Hotel Epe heeft twee nieuwe vergaderarrangementen ontwikkeld: de Healthy Meeting Arrangementen. In samenwerking met diëtiste Lize Assink en lekkerinbeweging.nl zijn de programma’s van begin tot eind ontworpen om een maximaal energie- en concentratieniveau te behouden. Dit wordt bewerkstelligd door de juiste voeding en korte pauzes met laagdrempelige activiteiten om in beweging te blijven.

Riemer Wierda, Operationeel Manager van Princess Hotel Epe zegt hierover: 'Wij krijgen regelmatig de opmerking van onze zakelijke gasten dat zij een betere onderbouwing willen met betrekking tot gezondheid tijdens bijeenkomsten. Wij willen graag aan deze vraag voldoen en hebben daarom deze arrangementen ontwikkeld. Op deze manier kunnen zakelijke boekers de bewuste keuze maken voor een gezond vergaderarrangement. Ook verhogen zij hiermee de productiviteit tijdens een bijeenkomst'.

Meer inhoudelijke informatie over de healthy meeting arrangementen? Surf dan naar: princessforbusiness.com/healthy-meetings.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!