Martin’s Rentmeesterij: rust, welzijn en gastronomie in één unieke ervaringMartin’s Rentmeesterij: rust, welzijn en gastronomie in één unieke ervaring
Back Back Locaties

Martin’s Rentmeesterij: rust, welzijn en gastronomie in één unieke ervaring

09 januari 2023

Gehuisvest in een magnifiek historisch pand uit de 13de eeuw, ligt Martin’s Rentmeesterij in het hart van Limburg. Vlakbij Luik, Hasselt en Maastricht biedt dit historische hotel met eigentijdse vleugel uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke evenementen van 2 tot 250 personen. Een bijzonder onthaal in een authentiek kader? De vier verschillende ruimtes van de Rentmeesterij  en de uitgestrekte beboste tuinen van Landcommanderij Alden Biesen lenen zich uitstekend voor een evenement op maat. Het unieke viersterrenhotel biedt de kans om rust, welzijn en gastronomie te combineren in één unieke ervaring.

Martin’s Rentmeesterij is een uniek hotel, doordrenkt van geschiedenis. De suites bevinden zich in de oude woning van de Rentmeesterij, waar je talrijke authentieke bouwelementen aantreft. Met 72 kamers en suites, ruime lounges, een restaurant met aangrenzend terras, drie vergader- en banketzalen en een wellness spa is Martin’s Rentmeesterij perfect voor een- of meerdaagse evenementen in een bijzonder kader: of je nu het succes van een project wilt vieren, de banden tussen je medewerkers wilt versterken of spijkers met koppen wilt slaan tijdens een meeting.

Uniek erfgoed in een groene omgeving

Door de ligging op een paar meter van Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen, slaan beide venues graag de handen ineen. Op deze manier kunnen tot 500 personen ontvangen worden in een majestueus decor. Eeuwenlang deed Alden Biesen dienst als een van de meest invloedrijke hoofdkwartieren van de Ridders van de Duitse Orde, 800 jaar later inspireert het kasteeldomein nog steeds! Omringd door historische tuinparken en unieke hoogstamboomgaarden biedt de landcommanderij een ideale locatie voor culturele en zakelijke evenementen, vergaderingen en congressen.

Teambuilding in het idyllische Limburgse groen

Martin's Rentmeesterij staat bekend als uitzonderlijk decor voor een teambuilding. Niet in de laatste plaats door de schitterende ligging midden in de natuur. Met de verrassende teambuildingactiviteiten die natuur en ontspanning combineren, bevorder je de communicatie tussen je teamleden. De omliggende tuinen en de uitgestrekte groene ruimte bieden de ideale setting om je collega's buiten de werkomgeving te leren kennen. Geïntrigeerd? Neem een duik in de geschiedenis van kasteel Alden Biesen met de activiteit Bilzen Mysteries of steek de handen uit de mouwen tijdens een culinaire workshop met je bedrijf. Hoed samen met je team een kudde schapen, verken de regio met een Vespa of breng een bezoek aan kasteel Genoels-Elderen. Liever een gastronomisch alternatief? Kies dan voor een culinaire workshop voor bedrijven of word mixoloog voor één dag tijdens een cocktailworkshop.

Restaurant Akko

Ook gastronomie speelt een belangrijke rol bij Martin’s Rentmeesterij. Gasten zijn welkom voor een gastronomische diner in een eigentijdse omkadering in Restaurant Akko.

Over Martin’s Hotels

Martin’s Rentmeesterij is onderdeel van Martin’s Hotels, drie collecties, 14 hotels, elke met een eigen karakter en unieke charme. De hotels liggen verspreid door heel Belgie en hebben allemaal hun eigen ervaring en bijpassende know how.

Tot 30 april geldt er een speciale korting op het seminariepakket, vul bij de aanvraag PROMOMRMQ1 in, voor 10% korting op de factuur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!