MartechFest International Marketing Conference in UtrechtMartechFest International Marketing Conference in Utrecht
Back Back Nieuws

MartechFest International Marketing Conference in Utrecht

17 augustus 2023

Nederland is de locatie van een van de meest opwindende nieuwe internationale marketingtechnologieconferenties in 2023, het MartechFest dat van 6 tot en met 8 september 2023 in Utrecht wordt gehouden in de Kinepolis Jaarbeurs-multiplex en live online wordt gestreamd. Met honderden bezoekers van over de hele wereld, brengt het event inhoud van hoge kwaliteit samen, waaronder keynotes, workshops en rondetafeldiscussies over alles van AI, content, Web3 tot e-mailmarketing.

Nationale en internationale deelnemers

Een groot aantal internationale marketeers doet mee vanuit Antigua, Israël, de VS, het VK, Duitsland en daarbuiten. Internationale sprekers zijn: Wendy Werve, CMO van Marigold. Vicente Sebastian Del Valle Papić, Senior Manager Marketing E-commerce Retention bij PUMA Noord-Amerika, Udeme Ukutt, Postmaster, Linkedin. Ian Truscott, CMO, Spotler Group. Dennis Galejski, plaatsvervangend hoofd van Audiovisual Rights International, Bundesliga Deutsche Fußball Liga. Trouwe Adia, Hoofd Marketing Automation, Hello Fresh.

Er zijn ook tal van Nederlandse marketeers aanwezig, waaronder: Jasper Kolwijck, Lead Email Marketing, KPN. Frans Riemersma, oprichter, Martechtribe. Prof. Dr. Payal Arora, hoogleraar en leerstoel in technologie, waarden en mondiale mediaculturen, Erasmus Universiteit. Koen Wackers, Solution Consultant Cybersecurity, PostNL.

Drie evenementen in één

Martechfest is drie events in een: het festival van e-mail loopt van 6 tot en met 8 september, het festival van marketing vindt plaats op 7 en 8 september en het B2B-festival gericht op de behoeften van business-to-business marketeers is een eendaags evenement op 8 sept.

Er is geen betere gelegenheid om in contact te komen met een wereldwijd publiek van marketingleiders hier in Nederland dan MartechFest. Senior Nederlandse marketeers kunnen het evenement gratis bijwonen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!