Marie-Leontine de Graaf neemt Speakers Academy® over Marie-Leontine de Graaf neemt Speakers Academy® over
Back Back Nieuws

Marie-Leontine de Graaf neemt Speakers Academy® over

12 mei 2021

Ondernemer Marie-Leontine de Graaf neemt het advies- en bemiddelingsbureau Speakers Academy® over. Naast haar grootaandeelhouderschap zal zij als algemeen directeur de dagelijkse leiding hebben. Oprichter Albert de Booij blijft bij het bureau betrokken als minderheidsaandeelhouder/ambassadeur.

Advies over en bemiddeling van sprekers

Het in 1997 opgerichte bureau verzorgt kennisoverdracht door advies over en bemiddeling van sprekers voor de zakelijke evenementenbranche. Het is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de nationale en internationale sprekersmarkt. De Graaf en De Booij hebben in de vele gesprekken die ze hebben gevoerd samen geconcludeerd dat met deze stap voor Speakers Academy® het goede behouden blijft en er tegelijk veel ideeën, inspiratie en organisatiekracht zijn voor het verder uitbouwen van Speakers Academy®.

Marie-Leontiene de Graaf

Komende tijd zal De Graaf vooral gebruiken om samen te werken met het team van het bureau en kennis te maken met de sprekers en opdrachtgevers. De Graaf is de oprichter van het werving- en selectiebureau Board Refreshment (een bemiddelingsbureau voor commissarissen en toezichthouders dat zich inzet voor diversiteit, inclusie en professioneel toezicht). Dit bedrijf is recent verhuisd naar de locatie van Speakers Academy® in Rotterdam. In het verleden werkte De Graaf in managementfuncties bij ABN Amro en Rabobank en is actief bestuurder.

Verder bouwen aan podium voor bekende en nieuwe namen

Marie-Leontine de Graaf: ‘Ik volg Speakers Academy® al jaren. Het bureau biedt onze klanten - samen met alle bevlogen en ervaren sprekers - kennis, inspiratie en plezier. Er is niets mooiers dan de positieve energie die dat voor iedereen oplevert. Samen met mijn team verder bouwen aan een podium voor bekende en nieuwe namen is een geweldige uitdaging. Daarom ben ik trots op deze overname. Kennis en overdracht van kennis is de basis voor een brede welvaart, nu en straks.’ Albert de Booij: ‘Ik draag met een gerust hart Speakers Academy® over aan Marie-Leontine. Zij heeft mij overtuigd dat zij de juiste persoon is om de organisatie naar een mooie toekomst te leiden. De reputatie en servicegerichtheid, die hoog in het vaandel staan bij Speakers Academy®, zijn bij haar en het zeer ervaren team in goede handen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!