Magische bedrijfsfeesten in Toverland Magische bedrijfsfeesten in Toverland
Back Back Nieuws

Magische bedrijfsfeesten in Toverland

24 maart 2017

Attractiepark Toverland introduceert speciaal voor bedrijven met een kleiner aantal werknemers, de magische inschrijffeesten. Een zomers BBQ feest, een spetterend Oktoberfeest en een Top 2000 avond met de bekende dj Gerard Ekdom. Drie volledig verzorgde avonden met spectaculaire attracties, lekker eten, drinken en bijpassend entertainment voor een all-in prijs.

Speciaal voor kleinere bedrijven

Het attractiepark in het Noord-Limburgse Sevenum biedt, naast meer dan 30 attracties, ook sfeervolle evenementenlocaties voor het organiseren van een avondfeest, relatie- of familiedag. Omdat deze arrangementen pas vanaf 50 personen te boeken zijn, heeft het park iets bedacht speciaal voor bedrijven met een kleiner aantal werknemers; de inschrijffeesten. Deze bedrijven kunnen samen de exclusiviteit van een magisch feest in Toverland ervaren. Het themapark presenteert dit jaar verschillende inschrijffeesten.  

Een zomers BBQ feestje

Op 30 juni 2017 organiseert Toverland de Thrill & Grill Party. Een BBQ feest in de Caribische eventlocatie Katara Plaza. Denk aan heerlijk geurende gerechten van de grill in een ongedwongen festivalsfeer en samen met collega’s gillend in de achtbaan. Kortom, een geheel verzorgde feestavond met als muzikale afsluiter de fonteinenshow Katara – Fountain of Magic.

Wunderbare Stimmung

Voor de Oktoberfeesten hoef je niet helemaal naar het zuiden van Duitsland af te reizen. Op 7 oktober 2017 barst namelijk het Oktoverfeest los in het magische Toverland. Je waant je hier echt in München met de bekende lange houten tafels en Erdinger van de tap. Dit feest is natuurlijk niet compleet zonder passende muziek van de band Rosentaler en DJ Dirndl. Tijdens deze avond mag een ritje in een attractie natuurlijk ook niet ontbreken, zoals de unieke motorachtbaan Booster Bike of de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux Troy. 

Een swingende avond met Gerard Ekdom

Op 17 november 2017 kun je samen met collega’s genieten van een avond vol herkenbare klassiekers uit de muziekgeschiedenis. DJ Gerard Ekdom maakt namelijk zijn opwachting in Toverland tijdens de Top 2000 DJ Tour. Samen met zijn collega-dj Frank van ’t Hof draaien ze de 2000 populairste platen ooit gemaakt. Een volledig verzorgde avond met de beste powerballads, rock ’n roll, punk, dance, pophits en disco songs met uiteraard een ritje in de achtbaan.   

Toverland inschrijffeesten

  • 30 juni 2017 - Thrill & Grill Party
  • 7 oktober 2017 - Oktoverfeest
  • 17 november 2017 - Top 2000 DJ Tour

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!