Maessen Tenten levert mobiele Take Away Maessen Tenten levert mobiele Take Away
Back Back Nieuws

Maessen Tenten levert mobiele Take Away

19 oktober 2020

Maessen Tenten komt de horeca tegemoet door het ontwikkelen van een mobiele Take Away unit. De horeca is voor minimaal 4 weken gesloten, maar mag wel open voor Take Away. Ten tijde van Corona moeten we de horecasector blijven steunen. Om omzetderving te voorkomen bieden veel horecaondernemers een selectie uit de kaart aan via Take Away.

Thuis uit eten

Een win-win situatie, je hebt thuis een restaurantwaardige maaltijd en je favoriete restaurant loopt geen inkomsten mis. De dinerboxen worden veelal aangeboden met drie-of vier gangen, sommige zelfs met een korte instructievideo. De bijpassende wijnen maken het geheel helemaal af.

Luxe restaurants

Luxe restaurants die in de coronacrisis zijn gestart met Take Awaybenaderen deze bestellingen als een soort reservering. Merendeel van deze bestellingen worden vaak al twee dagen van tevoren besteld en betaald voor een gemiddeld bedrag van 57 euro. Ook sterrenchefs Joris Bijdendijk en Ron Blauw bieden hun gasten een speciaal to go-menu aan. Bij Ron Blauw heeft Maessen Tenten ook een prachtige transparante boogspant gefaciliteerd op het terras van de Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam.

Maatwerk op locatie

De mobiele Coronaproof Take Away unit van Maessen Tenten kan op bijna iedere locatie worden opgebouwd en wordt aangeboden met een uitgiftebalie en bannerframe t.b.v. de aanduiding Take Away boven de tent. Deze Take Away unit is te verkrijgen in diverse kleuren. Verdere inrichting behoort ook tot de mogelijkheid. Op de website van Maessen Tenten onder de Covid-19 button/ Take Away unit staan de voorbeelden in 3D gepresenteerd plus een animatie die de vele mogelijkheden inzichtelijk maakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!