Madame Jeanette: spetterende opvolger van Pandora in Studio 21Madame Jeanette: spetterende opvolger van Pandora in Studio 21
Back Back Nieuws

Madame Jeanette: spetterende opvolger van Pandora in Studio 21

24 september 2019

Binnenkort vindt de première plaats van Madame Jeanette in een gloednieuw Studio 21. De bekende evenementenlocatie in Hilversum werd de afgelopen maanden grondig verbouwd en omgetoverd tot een intiem restaurant met een hightech decor. Madame Jeanette, met zanger en acteur Tommie Christiaan in één van de hoofdrollen, is na de première meerdere malen per week te zien.

Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en is hét culinaire theater van 2019, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring.

Visueel spektakel

Het is een intense avond vol visueel spektakel, waarbij bezoekers dineren middenin een bruisend verhaal dat op visuele, muzikale én culinaire wijze wordt verteld. Studio 21 werd de afgelopen maanden speciaal voor deze show volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond de gasten bevindt. Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant.

Oseven

De show is de eerste onder de nieuwe uitbater 0seven. Richard Jonker, directeur van dit cateringbedrijf: 'Het idee was om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in ‘dinnershow-land’. We hebben dan ook direct gekozen om de show te ontwikkelen vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom'.

De ontwikkeling van de show is in handen van producenten Tribe Company en TWOFIFTYK, bureaus met veel ervaring in het bedenken en produceren van (internationale) muziekevents als De Vrienden van Amstel LIVE en Armin Only (wereldtour DJ Armin van Buuren). Jonker: 'Deze partijen denken totaal anders over de wereld van dinnershows. Samen met de allernieuwste techniek die volledig wordt verzorgd door Chain zijn we klaar voor de volgende stap met Studio 21'. Uiteraard is 0seven zelf verantwoordelijk voor het culinaire aspect van de show.

Tickets

De repetities voor Madame Jeanette zijn inmiddels in volle gang. Na de première wordt de show meerdere malen per week opgevoerd. Data en tickets zijn te vinden op madamejeanette.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!