Back Back Nieuws

Maandlang 'BedTaste' bij OCEANDIVA Duitsland

30 maart 2009
Afgelopen weekend lanceerde OCEANDIVA Duitsland haar nieuwe concept BedTaste Cuisine Extraordinair... Dit extravagante dinerspektakel zal in april plaatsvinden op het evenementenschip OCEANDIVA Futura in hip Düsseldorf. Een avond met culinaire hoogstandjes, gebracht op nogal onorthodoxe wijze, mét afgestemd entertainment.

 

Gasten kunnen zich verheugen op een bijzondere avond: bizar, glamoureus en absoluut niet stereotype. Onder het genot van muziek en live entertainment wordt het 4-gangen diner niet zoals gewoonlijk aan tafel geserveerd, maar terwijl de gasten heerlijk onderuit liggen op bedden en de OCEANDIVA Futura op de Rijn vaart.

 

De creatievelingen van Heilight, een vooraanstaand Duits decoratie bedrijf o.a. verantwoordelijk voor de aankleding van de MTV Awards in Duitsland, dragen zorg voor deze extravagante sfeer aan boord.

 

In de weekenden zijn er aansluitend clubavonden, waarop de gasten na het diner nog tot in de late uurtjes kunnen doorfeesten. DJ’s Eno-C en Bas The Funky Bastard staan garant voor een opzwepende clubavond.

 

Speciaal voor Nederlandse gasten zijn hotel-arrangementen samengesteld:

Holiday Inn: 145,- p.p., incl toegang BedTaste, ontbijtbuffet  of
Intercontinental: 180,- p.p. incl toegang BedTaste, ontbijtbuffet.

Deze zijn op basis van twee personen en excl. drankjes tijdens het diner aan boord.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!