Mövenpick Hotel Den Haag populair bij Internationale gemeenschap Mövenpick Hotel Den Haag populair bij Internationale gemeenschap
Back Back Nieuws

Mövenpick Hotel Den Haag populair bij Internationale gemeenschap

21 februari 2023

Den Haag, internationale stad van vrede en recht, telt meer dan 100 buitenlandse ambassades en meer dan 200 internationale organisaties. Met haar boutique-accommodatie voor vergaderingen en bijeenkomsten ontwikkelt Mövenpick Hotel Den Haag zich meer en meer tot een knooppunt voor de Haagse internationale gemeenschap. 

Dimitri Kalaitzis, directeur van Mövenpick Hotel Den Haag: ‘Onze recente netwerkborrel voor de internationale gemeenschap was drukbezocht, waaronder een brede vertegenwoordiging van ambassades. Mede dankzij dit soort evenementen worden nieuwe boekingen voor vergaderruimten, kamers voor handelsdelegaties en officiële bezoeken, en receptieruimtes om nationale feestdagen te vieren gemaakt. Daarnaast merken wij dat middelgrote bedrijven ons ook steeds vaker weten te vinden. Die geven vaak aan dat ze voor ons kiezen vanwege onze state-of-the-art infrastructuur voor meetings.’ 

Meerdere factoren

Factoren die bijdragen aan dit succes zijn de centrale ligging dicht bij de ambassadewijk in De n Haag, de uiterst moderne vergaderfaciliteiten, de voor een viersterrenhotel meer dan goede prijs-/kwaliteitverhouding en zeker ook het proactief meedenken met de klant door het personeel. ‘Dit alles zorgt ervoor dat wij kunnen voldoen aan bijna elke behoefte of wens van onze klanten. Gasten hebben het gevoel dat ze bij ons in zeer goede handen zijn. Terecht natuurlijk’, besluit Kalaitzis met een knipoog.   

Over Mövenpick Hotel Den Haag

Een viersterrenhotel dat een moderne interpretatie geeft van het idee dat Nederland 'het pakhuis van de wereld’ is. Dat is het boutiquehotel Mövenpick Hotel Den Haag, gericht op zakelijke klanten en reizigers van over de hele wereld. Met een eigen restaurant by NOA met toegankelijk en betaalbaar menu, de Coffee & Wine Lounge, een fitnessruimte en drie moderne vergaderzaken, gelegen in het centrum van Den Haag, is dit de ideale plek voor zakenreizen of om de stad te verkennen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!