Locatie seminar ‘Forward Thinking Leadership’ bekendLocatie seminar ‘Forward Thinking Leadership’ bekend
Back Back Locaties

Locatie seminar ‘Forward Thinking Leadership’ bekend

13 juli 2018

Het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ vindt op 28 september plaats in AFAS Live in Amsterdam. Dat hebben organisatoren DenkProducties en AFAS Software bekendgemaakt.

De keuze voor AFAS Live lijkt voor de hand liggend met AFAS als co-host, maar dat was niet vanzelfsprekend. ‘Wij zijn uiteindelijk zeer vereerd dat AFAS Live is uitgekozen en verheugen ons om dit bijzondere evenement in samenwerking met DenkProducties en AFAS Software succesvol neer te zetten. Niet alleen concerten komen hier uitstekend tot zijn recht, met de komst van dit seminar over inspirerend leiderschap, snelle verandering en creatief denken is AFAS Live een zeer unieke locatie. Wij kijken er enorm naar uit om Barack Obama te mogen ontvangen’, aldus Birgitte de Winter, directeur AFAS Live.

Ook Bas van der Veldt, CEO van AFAS is opgelucht dat alles uiteindelijk rondkwam: ‘We zien AFAS live als onze tweede huiskamer, dus als je partner bent van zo’n bijzonder seminar dan wil je dat natuurlijk ook in je eigen huis doen. Ik ben blij dat iedereen een extra stap heeft gezet om dit te realiseren.’

Seminar snel vol

AFAS Live biedt ruimte aan 3.500 gasten. Hans Janssen, directeur van DenkProducties voorspelt dat het seminar snel vol zal raken: ‘Er is zo ongelofelijk veel belangstelling voor het programma. Dat overtreft zelfs onze stoutste verwachtingen. Ik denk dat het een kwestie van dagen is voordat het is uitverkocht.’ De organisatie van ‘Forward Thinking Leadership’ maakt komende weken meer namen van sprekers bekend. Dit zijn stuk voor stuk topexperts, die hun kennis op het gebied van snelle verandering en inspirerend leiderschap delen.

De inschrijving voor Forward Thinking Leadership is vandaag geopend.
Meer informatie: www.forwardthinkingleadership.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!