Back Back Achter de schermen

Live vanaf de Jaarbeurs in Utrecht: 138 opbouwfoto’s van Evenement 2007

03 april 2007

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Ik zit op dit moment op een internetkabeltje van Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht de pakweg 190 foto’s aan het uploaden op de Flickr pagina van High Profile.

Hal 7 en 8 zijn overigens meteen na de ingang links, NIET TE MISSEN! Je ziet een enorme led-wand met allerlei kleuren wisselen, echt geweldig. Je wordt er min of meer naar toe gezogen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Ik ben nog niet binnen of ik loop Marc Liethof tegen het lijf. En hij voelt zich nu al energiek, we staan in de foyer waar je je moet aanmelden.  ‘Dit wordt helemaal Energize, in logo, in kleuren, alles. Je kunt drie ingangen nemen, ga je rechts af ga je een trap op en kun je met een spectaculaire manier naar beneden, via een skibaan op een grote band op je billen. Je kunt hier rechtdoor en dan kom je in Wellness, daar hebben we allemaal dansers, tai chi en masseurs zitten en linksaf wordt vanacht op half drie nog even opgebouwd, daar komt een kermisattractie.’

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Maar de meeste mensen zullen gewoon rechtdoor lopen?
"Dat weet ik niet. Voor elke ingang staan namelijk drie mensen, drie acteurs die wedijveren om bij hun eigen ingang naar binnen te lokken. Dit is ons Foodcourt, dit is de binnensfeer, is nu nog te licht. Je komt bij NewCommunication, en je gaat hier de beursvloer op…"

(Ja mensen de tijd dringt, ik ga naar hiernaast voor de EVA Uitreiking.)

Naar de foto’s van de opbouw van de beurs Evenement 2007

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!