Back Back Nieuws

Live Solutions produceert Europese internet conferentie The Next Web

21 april 2009
Evenementenbureau Live Solutions produceerde 15, 16 en 17 april in opdracht van een groep internetondernemers voor de vierde keer het driedaagse internet congres The Next Web.Het event met grote internationale aantrekkingskracht vond plaats in Amsterdam, dit jaar op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam.

 

 

De initiatiefnemers Boris Veldhuijzen van Zanten, Patrick de Laive en Arjen Schat werkten opnieuw samen met het buerau. "We zijn erg blij met de ondersteuning en productionele expertise. Zij zijn vanaf de eerste editie betrokken geweest bij de organisatie van The Next Web en hebben niet alleen de technische productie verzorgt, maar ons ook geholpen met het opzetten van een raamwerk waar wij nu jaarlijks op door bouwen. In vier jaar tijd is The Next Web uitgegroeid tot een toonaangevend international evenement waarmee we 1000 bezoekers uit 30 verschillende landen naar Nederland trekken. Als organisatoren van The Next Web zijn we zelf enorm druk met de inhoudelijke kant van het congres en dan is het heel fijn te weten dat de rest wordt geregeld. Dit jaar zijn we niet eens bij de opbouw geweest en konden we op de openingsdag zo beginnen!" aldus Patrick de Laive.

 

Lange relatie

Frank Beekwilder, mede-oprichter van het Amsterdamse bureau: "Wij hebben de afgelopen vijf jaar veel geïnvesteerd in langdurige relaties met onze klanten. De samenwerking met The Next Web is hier een goed voorbeeld van. Het wederzijds vertrouwen zorgt ervoor dat we gezamenlijk dit jaarlijks terugkerend evenement naar een steeds hoger niveau weten te tillen."

 

Foto: dailym.net / Joran Maaswinkel

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!