Leukste uitjes voor vrijgezellenfeestLeukste uitjes voor vrijgezellenfeest
Back Back Nieuws

Leukste uitjes voor vrijgezellenfeest

28 november 2022

Gaat jouw broer, zus, beste vriend of vriendin trouwen? Dan ben jij in charge om een te gek vrijgezellenfeest te organiseren! Door middel van een vrijgezellenfeest, neemt de aanstaande bruid(egom) afscheid van het vrijgezellenbestaan. Dit gaat natuurlijk gepaard met een leuk en onvergetelijk uitje. Met onze tips wordt het feestje er sowieso een voor in de boeken!

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Heb jij de eer om het vrijgezellenfeest te organiseren? En heb je wel wat tips nodig? Geen paniek! Wij helpen je graag.

 

 • Maak een planning:

 • 1) Maak een planning: Heb je verschillende activiteiten gepland? Dan is het handig om een planning te maken. Zo heb je een goed overzicht waar en hoe laat iedereen moet zijn.
  2) Houd het vrijgezellenfeest een verrassing: Lok de aanstaande bruid of bruidegom met een smoes naar het feest. Vertel van tevoren niet dat je bezig bent met het plannen van een vrijgezellenfeest. Zo is het verrassingseffect het grootst!
  3) Boek de leuke uitjes en eventueel een hotelovernachting ruim van tevoren. Zo weet je zeker dat je niet last minute in de stress komt.
  4) Houd de prijs in de gaten: Iedereen betaalt natuurlijk voor zichzelf en voor de bruid/ bruidegom. Niet iedereen heeft oneindig veel te besteden. Spreek van tevoren een budget af en houd de prijs in de gaten.
  5) Maak foto’s: Of je nu aan het einde van het feest alles kan herinneren of niet, het is altijd leuk om de momenten vast te leggen voor later. Koop een aantal wegwerpcamera’s en laat iedereen er foto’s mee maken. Laat ze afdrukken en geef ze aan de vrijgezel!
  6) Laat de bruid of bruidegom een namenlijst maken: Ongeacht of het vrijgezellenfeest een verrassing is, probeer van tevoren een beetje te vissen welke mensen de bruid of bruidegom zou willen uitnodigen voor het feest. Zo voorkom je eventuele ongemakkelijke situaties!

Leuke uitjes

Wat zijn de hobby's en eigenschappen van de aanstaande newlywed? Is hij of zij erg sportief? Kies bijvoorbeeld voor een potje paintballen, een Expeditie Robinson spel of een klimpark. Willen jullie het uitje liever in een stad organiseren? Kies dan voor een Crazy 88 waar verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Op zoek naar een avond vol humor? Een vrijgezellen quiz of een cocktail workshop is gegarandeerd een groot succes.

Attributen

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder de gekste attributen. Verkleed the person of the hour in een leuk feestpak en hang de locatie vol met gekke versiering. Wil je het rustig aanpakken? Kies dan voor een stijlvolle sjerp of een chic kroontje. Ga je liever voor een over de top outfit? Met een gek kostuum krijgt de vrijgezel zeker veel aandacht op straat! Maar ook het team kan zich leuk verkleden. Personaliseer een T-shirt of draag allemaal dezelfde hoed, button of outfit. Fun gegarandeerd!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!