Back Back Nieuws

Les Misérables voor zakelijke markt

20 februari 2008
Les Misérables werd afgelopen maandag gepresenteerd voor de zakelijke markt in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De genodigden kregen een voorproefje van de musicalklassieker en de gloednieuwe arrangementen. Het geheel werd omlijst met unieke optredens van Céline Purcell, Wim van den Driessche en Nurlaila Karim.

Joop van den Ende Theaterarrangementen en het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam hebben de exclusieve groepsarrangementen gepresenteerd die zij samen aanbieden rond Les Misérables. Hiertoe zijn zij een unieke samenwerking aangegaan. Om een goed beeld van een geheel verzorgde avond bij Les Misérables te geven, kreeg een select gezelschap een exclusieve preview met presentaties en intieme optredens van castleden bij de piano. Céline Purcell zong het lied “Heel alleen”, Wim van den Driessche vertolkte “Ster” en Nurlaila Karim “Mijn droom”. Verder kreeg men ook letterlijk een gastronomisch voorproefje van de arrangementen, verzorgd door huiscateraar Leipzig.

Rond Les Misérables heeft Joop van den Ende Theaterarrangementen samen met het nieuwe Luxor Theater diverse Frans getinte groepsarrangementen ontwikkeld. Zo kan men een complete Soirée Française beleven aan de Maas. Bij het All Inclusive Dinerarrangement Mont Martre geniet men o.a. van een driegangen diner uit de traditionele Franse keuken, de beste plaatsen en een exclusief aandenken aan de avond. Of wat te denken van een avond Bourgondisch Tafelen om collega's beter te leren kennen? Er zijn diverse in- en aanvullingen mogelijk.

Les Misérables keert in seizoen 2008/2009 terug naar ons land. Joop van den Ende Theaterproducties brengt de musical in een nieuwe Nederlandstalige versie en met een nieuwe getalenteerde cast. Dit wereldwijde musicalfenomeen won vele internationale theaterprijzen en wordt algemeen gezien als dé Musical der Musicals. Het wereldberoemde verhaal van Victor Hugo en de meeslepende muziek maken het een intense beleving die men niet snel vergeet. De hoofdrollen zullen worden vertolkt door René van Kooten (Jean Valjean), Wim van den Driessche (Javert), Nurlaila Karim (Fantine), Jamai Loman (Marius) Céline Purcell (Eponine), Suzan Seegers (Cosette), Carlo Boszhard (Monsieur Thénardier), Marjolein Algera (Madame Thénardier) en Freek Bartels (Enjolras). De cast start 21 februari met de repetities. Les Misérables gaat 20 april 2008 in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, waar de musical voor slechts een beperkte periode te zien zal zijn.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!