Leonardo Hotels speelt in op veranderende behoefte meetings & events Leonardo Hotels speelt in op veranderende behoefte meetings & events
Back Back Nieuws

Leonardo Hotels speelt in op veranderende behoefte meetings & events

08 maart 2023

De pandemie heeft de manier waarop we werken veranderd. Hybride werken is blijvend en meetings, zowel online als fysiek, zijn sinds het begin van de pandemie ontzettend toegenomen. Hierdoor is ook de wereld van zakelijke events en vergaderingen volop in beweging. Waar meetings, congressen en events eerder een doorsnee zakelijk karakter hadden, staan nu vooral verbinden, oprechte connecties, inspireren en motiveren centraal. Leonardo Hotels speelt met het nieuwe eventconcept 'Now We're Talking' in op deze veranderende behoefte.  

Oprechte connectie

Het nieuwe concept van Leonardo Hotels zal vanaf heden toegepast worden op alle events binnen de Benelux: van kleine board meetings en vergaderingen tot aan congressen en galadiners. Het voornaamste doel van 'Now We're Talking' is het creëren van een 'spark for conversation', zodat er oprechte connecties kunnen ontstaan tussen gasten, collega's of deelnemers van een event. Het nieuwe concept omvat onder andere unieke conversation starters om het gesprek aan het begin van een meeting of event op gang te brengen en break & play elementen zoals bordspelletjes, een potje tafeltennis of yogasessie tijdens een 'break', zodat deelnemers weer opgeladen de meeting terug in kunnen gaan. Maar ook door middel van compliment cards - voor oprechtere connecties tussen gasten - en live cooking elementen wil Leonardo Hotels dat extra stapje zetten met hun nieuwe concept. 

Verwachte toename

Met een verwachte toename van het aantal meetings en zakelijke events in 2023 (Trendrapport Cvent, 2023) zal ook de behoefte aan ondersteuning toenemen. Leonardo Hotels focust zich daarom niet alleen op de perfecte uitvoering, maar ook op een echte connectie door middel van persoonlijke begeleiding en aan de hand van de vier kernwaarden van het ‘Now we’re Talking’-concept: connecting, fun, surprising en genuine.   

Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux: ‘Wij vinden dat meetings en events verbindend, leuk, verrassend en oprecht moeten zijn. Met het nieuwe concept 'Now We're Talking' willen we naast de perfecte uitvoering van vergaderingen en events, inclusief de juiste vergadertools, ook ervaringen creëren die leiden tot inspirerende en onverwachte gesprekken en verrassende ontspanningselementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!