LENN Material Sample KitLENN Material Sample Kit
Back Back Nieuws

LENN Material Sample Kit beschikbaar voor organisatoren

18 februari 2021

LENN Signtuners, onderdeel van FaberExposize, is gespecialiseerd in het produceren en installeren van visuele aankleding en wayfinding voor evenementen. Om een goed overzicht te krijgen van alle huurbare constructies voor signing en branding, heeft LENN een uitgebreide brochure, een ‘menukaart’ en de LENN Material Sample Kit ontwikkeld en beschikbaar gemaakt voor organisatoren van events.

 

Handig overzicht van mogelijkheden

De huurbare constructies worden voorzien van full color prints op talloze materialen, elk met hun eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. Deze Sample Kit bevat van elk mogelijk materiaal een beprint voorbeeld, inclusief legenda. De Sample Kit is ideaal om mee te nemen naar opdrachtgevers en op die manier samen te beslissen over de juiste materiaalkeuzes of voor medewerkers om gevoel te krijgen bij de te gebruiken prints. Het even zien en voelen draagt bij aan de beeldvorming van hoe het evenement er straks uit kan komen te zien.

 

Deze box is op aanvraag beschikbaar, uiteraard samen met de brochure, de menukaart en inclusief een persoonlijk gesprek, via zoom, teams, of face-to-face.

 

Stuur een email met gegevens naar info@lenn.eu en LENN neemt snel contact op.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!