Le Champion en Intersettle verlengen partnership Le Champion en Intersettle verlengen partnership
Back Back Nieuws

Le Champion en Intersettle verlengen partnership

08 juli 2024

Sportorganisatie Le Champion heeft de jarenlange samenwerking met Intersettle verlengd. De vaste partner in tijdelijke accommodaties blijft voor Le Champion de tenten en paviljoens verzorgen bij grote sportevenementen, zoals TCS Amsterdam Marathon, NN Egmond Halve Marathon, Zandvoort Circuit Run en NN Dam tot Damloop.

Adjunct-directeur René Wit: ‘Samen met Intersettle zijn we in staat om elke gewenste eventlocatie aan te passen naar de wensen en behoeften van onze deelnemers. Zo ontvangen we samen met TCS in het Olympisch Stadion tijdens de TCS Amsterdam Marathon ruim 2.000 lopers en gasten in een speciale VIP area en toveren we tijdens de Zandvoort Circuit Run de paddocks van het circuit om tot een waar hardloopfestival. Dit alles dankzij de flexibele oplossingen van Intersettle, waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan.’

René Wit en zijn collega, manager logistiek, Hans Bregman verwelkomden algemeen directeur Wouter Zick en senior projectmanager Sandra Dokter-Schipper van Intersettle op het kantoor van Le Champion in Alkmaar. Een hartelijke bijeenkomst om het verlengen van de samenwerking officieel te maken en het contract te tekenen.

Trots op jarenlang vertrouwen

Wouter Zick: ‘Wij zijn trots dat Le Champion dit partnership opnieuw voor de komende jaren met ons wil vastleggen en dankbaar voor het jarenlange vertrouwen in onze producten en dienstverlening. Intersettle zorgt voor honderden meters accommodaties voor kledinginname, ontvangstruimtes en huisvesting van alle ondersteunende diensten. Wij denken mee en bieden oplossingen waar nodig’. Sandra Dokter-Schipper: ‘Met veel plezier begeleid ik vanuit Intersettle al jaren alle projecten voor Le Champion en de samenwerking is altijd uitstekend. Ik kijk uit naar de volgende jaren’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!