Last-minute event organiseren? Dit zijn vier unieke parels van JaarbeursLast-minute event organiseren? Dit zijn vier unieke parels van Jaarbeurs
Back Back Locaties

Last-minute event organiseren? Dit zijn vier unieke parels van Jaarbeurs

22 mei 2023

Nog snel voor de zomervakantie een event organiseren of juist de voorbereidingen treffen voor een bijeenkomst na de vakantie? Een congres, bijeenkomst of workshop is de ideale manier om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of je bedrijfsbranding te maximaliseren. En daar hoef je echt niet maandenlang van tevoren een locatie voor vast te leggen. Je bent altijd welkom in een van de vier unieke congresgebieden van Koninklijke Jaarbeurs.

Een presentatie, klantevent, persconferentie of symposium: het wordt pas écht interessant in een inspirerende ruimte. Een externe ruimte verhoogt productiviteit en kan zelfs je bedrijfsimago versterken. Daarnaast is een congreslocatie volledig ingericht om zintuigen te prikkelen en interactie te stimuleren. Ideaal dus om kennis te delen, nieuwe inzichten te vergaren of je netwerk te vergroten. Jaarbeurs kent verschillende congresgebieden, met elk een eigen dimensie. Wij zetten ze op een rij.

Media Plaza (Auditorium)

Het Auditorium van Media Plaza is perfect voor groepen tot 200 personen. De ruimte, met een opvallend podium en gekleurde stoelen, leent zich goed voor plenaire sessies waar de spreker volledige aandacht krijgt. Het Auditorium heeft bovendien een foyer, speciaal ontworpen voor een soepele registratie. Heb je ook nog break-out zalen nodig voor extra workshops, kennissessies of presentaties? Rondom de barzone zijn tien kleinere sessiezalen. Je kunt hier onder andere kiezen voor een 8-persoons boardroom of zalen voor gezelschappen van maximaal 55 gasten.

Media Plaza (Polar)

Polar kenmerkt zich om de strakke, witte omgeving die je volledig naar wens kunt inrichten. Het is geschikt voor groepen tot 650 personen waar je mensen toespreekt, een feest organiseert of een netwerkevent houdt. Naast een grote plenaire ruimte, kun je gebruik maken van de Flame-foyer, een oranje verlichte bar. Ook bij Polar kan je event bestaan uit verschillende sessies. De overige acht zalen zijn geschikt voor groepen van 40 tot 110 personen.

Supernova

Als je event draait om verbinding creëren en de juiste energie uitstralen, dan is Supernova dé ruimte. Deze locatie is geschikt voor groepen tot 450 personen en heeft een grote centrale bar in de TransitZone. Supernova nodigt uit tot ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Er zijn vier subruimtes die plek bieden aan 100 tot 195 personen, die je ook kunt schakelen zodat je een groep van 440 mensen kunt huisvesten. Leuk om te weten: Supernova heeft (letterlijk en figuurlijk) een ruimtelijk design, waardoor je je in een andere wereld waant.

Julianazalen

Dat Jaarbeurs echt voor iederéén over een geschikte locatie beschikt, blijkt uit de Julianazalen. Het Auditorium, Polar en Supernova kenmerken zich door een modern design en het prikkelen van zintuigen. Bij de Julianazalen draait het volledig om het onderwerp van het event. Een fijne, klassieke uitstraling met veel daglicht waar je in een geborgen setting een congres houdt. Het heeft daarnaast een exclusief entree en biedt ruimte aan 450 personen. Ook hier is mogelijkheid om het event te splitsen en gebruik te maken van vier subruimtes.

Goed om te weten: standaard inbegrepen

Jaarbeurs staat al jaren bekend als vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer. Niet voor niets wonnen ze in 2022 de nationale publieksprijs voor Beste Congreslocatie van het jaar. Wie al eerder een bijeenkomst heeft georganiseerd in de Utrechtse evenementenlocatie, zal het beamen: Jaarbeurs denkt actief met jou als organisator mee. Zo beschikt elke ruimte over de meest moderne technische ondersteuning én zet het team altijd een stap extra om het event succesvol te maken. En dat is, zeker als je een last-minute congres organiseert, enorm prettig.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!