Back Back Nieuws

Landgoed & Résidence Hunzebergen introduceert nieuwe F&B Manager

08 augustus 2008
Martin Bull heeft met ingang van 1 augustus jl. zijn positie ingenomen als F&B manager van Landgoed & Résidence Hunzebergen. Na ruim 3 jaar werkzaam te zijn geweest als Director of Food and Beverage van Hotels van Oranje in Noordwijk is hij aan een nieuwe uitdaging begonnen in het enige 5-sterren hotel van de provincie Drenthe.

"Met Martin Bull heeft Landgoed & Résidence Hunzebergen een zeer ervaren kracht in huis gehaald die het bedrijf naar een nog hoger niveau kan tillen," aldus Landgoedmanager Nelleke Bouwman. Martin Bull begon zijn carrière als kok in het Engelse Hampshire waarna hij via diverse wegen terecht kwam bij onder andere Intercontinental Hotels in Amsterdam en Auberge de Kieviet in Wassenaar. Bij Hotels van Oranje was Martin Bull ondermeer verantwoordelijk voor diverse restaurants, keukens en 40 banquetzalen.

Volgens Nelleke Bouwman is Résidence Hunzebergen toe aan een nieuwe fase. “ Het hotel met 50 kamers, 2 restaurants, een luxe Beauty & Wellness center en 5 banquetzalen heeft sinds haar opening in september 2007 de hoogste sterrating voor hotels in Nederland”. Daarbij hoort een goed restaurant waar gasten terecht kunnen voor een exclusieve lunch of diner. De focus zal de komende jaren liggen op het uitbreiden van onze marktpositie en het blijven leveren van een optimaal en hoogwaardig hotel- en congres product met een vriendelijke en flexibele service."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!